Altech Vision Basis

Houtkachels

Adviesprijs

€ 3.341
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Altech? De Altech Vision Basis is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Altech Vision Basis

De Altech Vision Basis is het basismodel uit de Vision serie van het merk Altech. Deze serie staat bekend om duurzaamheid, authenticiteit, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid. Het basismodel brengt moderne technologie samen met een stijlvol en traditioneel uiterlijk. Ook de warmte en sfeer in huis halen? Lees hieronder meer over de Altech Vision Basis kachel.

Vision Basis speksteenhaard; extra vuurbestendig

De Vision Basis kachel heeft een spekstenen mantel. Speksteen is een natuursteen die warmte opneemt als een spons. Het steen bevat magnesiet en vele andere mineralen. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat speksteen extra vuurbestendig is. Zelfs vuurbestendiger dan gietijzer. Daardoor kan de Vision Basis speksteenhaard ongelooflijk veel warmte opnemen. De haard werkt als een soort accu. Het slaat warmte op en houdt dat langdurig vast. Zo geniet u ook na het doven van het vuur nog van een weldadige warmte.

De gebruiksvriendelijkheid van de Altech Vision Basis haard

Efficiënt in gebruik en efficiënt in verbruik; dat is de Altech Vision houtkachel. Altech heeft het verbrandingsproces van de Vision serie compleet geoptimaliseerd. Daardoor vindt bijna volledige verbranding plaats. Het percentage opgewekte warmte dat daadwerkelijk wordt gebruikt voor verwarming van de ruimte, is 76%. De Altech Vision Basis haard is dus efficiënt in verbruik. Voor u als eindgebruiker geldt hetzelfde. Het speksteen zorgt ervoor dat de temperaturen in de brandkamer hoog oplopen. Fijnstof, as en roet verbranden daardoor zoveel mogelijk. Het positieve effect daarvan is dat het rookkanaal minder snel ophoopt met as en de ruit minder snel vies wordt van roetaanslag. Dat scheelt u aan schoonmaakwerk en onderhoud!

Het eigenzinnige ontwerp van de Vision Basis houtkachel

Het klassieke model uit de Vision serie is perfect voor plaatsing voor een schouw. Met de keuze tussen een bovenaansluiting of een achteraansluiting bent u redelijk flexibel met deze haard. De Vision Basis houthaard heeft een rustiek, eigenzinnig ontwerp en straalt degelijkheid uit. Dat komt door de mooie combinatie van speksteen en gietijzer. De voorzethaard beschikt over een handige zijdeur. Via die deur kunt u de haard vullen met stookhout. De kachel is leverbaar in 6 verschillende kleuren speksteen en 3 kleuren gietijzer.

Altech Vision Basis kachel kopen?

Wilt u de Vision Basis (of een vergelijkbare) kachel in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom, of maak dan een afspraak zodat u zeker weet dat er een haardenspecialist beschikbaar is om u te adviseren. 

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkAltech
ModelVrijstaand
Vermogen5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW, 11 kW en hoger
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Haardenexpert kunt u niet alleen terecht voor een prachtige haard met installatie maar ook voor een complete haard- of interieuropstelling. Meer weten over de mogelijkheden van een opstelling met kastenwand, meubel of strakke opbouw? Vraag nu aan, wij helpen u graag.

Maak uw keuze:

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Altech Vision Basis Houtkachels

Adviesprijs € 3.341

Bewonder hier de Altech Vision Basis, een fantastische houthaard van topkwaliteit zoals we van Altech gewend zijn.
Ontvang aanbieding