Sfeerhaard hangend

Sfeerhaard hangend

Ons assortiment

Door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken, geeft de hangende sfeerhaard uw vuur. Sfeerhaarden hebben talloze voordelen en ze staan bekend om hun ultieme gebruiksgemak. Ze zijn te bedienen met een afstandsbediening. Het vlambeeld en de warmte is zelf te regelen en ze geven een realistisch vuurbeeld. Ook is een rookkanaal of onderhoud overbodig. Bij de hangende sfeerhaard komt er nog een voordeel bij. U kunt namelijk de haard, net als een schilderij, overal in uw huis ophangen zonder hak en breekwerk.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Hangende elektrische sfeerhaard

Hangende elektrische sfeerhaard

Voor elke plek in uw huis

Hangende sfeerhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Het voordeel van de sfeerhaard hangend is dat de haard overal in huis geplaatst kan worden. U steekt de stekker in het stopcontact en u geniet van een realistisch vuurbeeld. Omdat er geen verbranding plaatsvindt en de haard alleen warm wordt als u dat wilt kan de haard zelfs bij de tv worden gehangen. Omdat de sfeerhaard hangend wordt bevestigd aan de muur of wand, neemt de haard weinig ruimte in beslag en is de haard gemakkelijk te verplaatsen. Wilt u meer informatie? Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert