Tv-kast met haard

Tv-kast met haard

Bekijk de mogelijkheden

Uw woonkamer verfraaien met een tv-kast met haard? Dit is een goede keuze om meer sfeer, gezelligheid en design in huis te halen. Zowel bij de indeling als afwerking van de kast heeft u keuze uit heel veel verschillende mogelijkheden. Welk type haard met kast het beste bij uw interieur past is vooral een kwestie van smaak. Haardenexpert beschikt over een ruim assortiment haarden om te combineren met een kast of meubel. Ontdek de voordelen, vergelijk de verschillende soorten vuur en kies het juiste design.

Ga snel naar

inbouw tv-kast met open haard

Wat is een inbouw tv-kast met open haard?

De ideale woonoplossing

De haardopstelling van inbouw tv-kast met open haard is een veel gekozen oplossing om de combinatie van haard en tv mooi in uw interieur te presenteren. Voor de tv-kast kunt u kiezen uit een staand meubel of een zwevend meubel. Bij een staand meubel loopt het plaatmateriaal tot aan de grond door, bij een zwevend meubel niet. Creëer een zwevende look met een terugvallende plint, hierdoor krijgt u het idee dat de tv-kast boven de grond zweeft. 

Verder kan de tv-kast gemaakt worden met gesloten kastdeuren of juist (deels) open. Op deze manier is er de nodige opbergruimte voor bijvoorbeeld een muziekinstallatie, fotolijstjes en unieke woonaccessoires.

tv kast met haard

Vergelijk de verschillende soorten vuur

Elektrisch - gas - hout

  Elektrisch Gas Hout
Functie: Meer voor sfeer dan warmte. Meer voor warmte dan sfeer. Vooral voor warmte, maar ook sfeer.
Schoorsteen nodig: Nee Ja Ja
Rookkanaal nodig: Nee Ja Ja
Warmteafgifte: Ja, max. 2000 watt. Ja Ja
Minimale afstand tot tv nodig: Nee Ja Ja
Brandwerende materialen nodig: Nee Ja Ja
Op afstand bedienbaar: Ja Ja Nee
Ga snel naar > Kast met elektrische haard Kast met gashaard Kast met houtkachel

tv kast met open haard

Welk haardvuur is mooi bij een inbouw tv-kast?

Alle mogelijkheden voor u op een rij

Niet elk haardvuur geeft evenveel warmte af. Daarom is goed haardadvies belangrijk bij een inbouw tv-kast met haard.  Afhankelijk op welke brandstof de haard brandt gelden er specifieke voorwaarden. 

Elektrisch | Gasgestookt | Houtgestookt

kast met open haard

Elektrisch

Met tv-kast

Elektrisch vuur is ideaal als haardvuur bij een inbouw tv-kast. Met een elektrische haard in tv-kast hoeft u geen rekening te houden met brandveiligheid. Een elektrische haard heeft een maximale warmteafgifte van 2000 watt. Daarom is een minimale afstand tussen tv en haard niet nodig. Het is slechts een kwestie van het stopcontact op de juiste plaats monteren.

tv-kast met open haard

Gasgestookt

Met tv-kast

Gaat u toch liever voor tv-kast met gashaard? Haardenexpert beschikt over een ruim assortiment gashaarden om te combineren met een kast of meubel. Een gashaard heeft behoorlijk wat warmteafgifte. Daarom zijn er specifieke technische eisen voor het plaatsen in de buurt van een tv. Dit kan veilig en verantwoord dankzij nieuwe technieken en brandwerende materialen.

Woont u in een huis zonder vaste gasaansluiting maar wilt u wel graag een gashaard? Dan is er de mogelijkheid voor een gashaard op propaan.

open haard tv-kast

Houtgestookt

Met tv-kast

Een houtvuur heeft een intense warmteafgifte. Gezellig en sfeervol, maar de warmteontwikkeling vraagt wel om strikte inbouweisen. Houtkachels zijn namelijk heter dan gashaarden of elektrische haarden. Dankzij moderne technieken en materialen is er veel mogelijk.

Vraag gerust vrijblijvend om advies wanneer u twijfelt over de mogelijkheden van een tv-kast met houtkachel in uw woning. Wij helpen u graag, zodat u veilig kunt genieten van het mooiste haardvuur.

tv-kast met haard

Vuurzichten bij tv-kast met open haard

Hoe wilt u het vuur zien in de tv-kast met haard?

Front Van voren
Tweezijdig Als hoek
Driezijdig Van drie zijden

tv-kast met open haard

Design variaties bij tv-kast met haard

Eindeloos veel mogelijkheden

Een tv-kast met haard kan in verschillende woonstijlen gecreëerd worden. Wat u wenst dat maken wij. Wij denken graag met u mee over het totaalplaatje. Van de indeling van opbergvakken, klepkasten en lades, tot de afwerking van het plateau. Voor de liefhebbers van een eigentijds design of een tijdloos ontwerp, wij denken graag met u mee wat in uw woning past.

Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren over een mooie tv-kast met haard.

tv-kast open haard

3 voordelen van tv-kast met haard

Dit maakt het tot een gewild zitplekje

  1. Dubbel woonplezier: tv kijken én genieten van een sfeervol vuur.
  2. Veel praktische opbergruimte, waardoor u nooit meer iets kwijt raakt.
  3. Uw interieur krijgt meer sfeer en gezelligheid.

inbouw-tv-kast met open haard

Inbouw tv-kast met haard kopen?

Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres

Meer weten over tv-kasten en haarden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij laten de vele mogelijkheden en opties van een tv-kast haard graag aan u zien.

Vertel aan ons uw wensen en ideeën over dé ideale tv-kast met haard opstelling en wij kijken samen met u hoe wij u woonkamer met een mooie haardvuur kunnen verrijken.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan.