• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Sfeerhaard front

Sfeerhaard front

Ons assortiment

Kies hier uit het aanbod elektrische sfeerhaard met front vuurzicht. Bij een front vuurzicht is het vuurbeeld alleen aan de voorzijde van een haard te zien. Dit type vuurzicht is uitermate geschikt voor een strakke ombouw of wandopstelling.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Sfeerhaard front met cinewall

Sfeerhaard front met cinewall

Praktisch en sfeervol in uw woonkamer

Wilt u graag uw televisie en haard combineren? Kies voor een cinewall sfeerhaard met frontzijde. Dit creëert een mooi harmonieus geheel, omdat de frontzijde van de haard evenwijdig loopt met de televisie. Een stijlvolle en luxe uitstraling. Voor een nóg realistischer vlambeeld in uw sfeerhaard raden wij aan om voor ontspiegeld glas te kiezen. De ontspiegeling zorgt eveneens voor minder hinder van lichtval in de haard.

Sfeerhaard met verwarming

Sfeerhaard met verwarming

Voor warmte en sfeer

Nagenoeg alle sfeerhaarden hebben ook een verwarmingselement. Bedenk wel, bij een sfeerhaard front is het vuurzicht eenzijdig en dus is de stralingswarmte minder aanwezig dan bijvoorbeeld bij een 2-zijdige of 3-zijdige sfeerhaard. Interesse in alle mogelijkheden van een sfeerhaard front? Kom in contact met een van onze haardenadviseurs. Zij helpen u graag bij het vinden van de beste haard voor in uw woning.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met sfeerhaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op