Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische haard vrijstaand

Geen installatiekosten, eenvoudig te plaatsen en gebruiksvriendelijk. Dit zijn herkenbare voordelen van een vrijstaande kachel. Bij dit model hoeft u enkel een plekje te kiezen en de stekker in het contact te pluggen. Pak vervolgens de afstandsbediening, druk op de aan-knop en kijk naar het levensechte vuurbeeld. Doordat een vrijstaande haard klein van formaat is, zijn de plaatsingsmodelijkheden oneindig. Bijvoorbeeld naast de bank, op de eettafel of in het midden van de woonkamer. Bekijk hieronder het assortiment en bedenk waar de kachel prachtig tot zijn recht komt.

30 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

30 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Vrijstaande elektrische haard

Steeds meer haardliefhebbers vallen voor de charmes van het elektrische vuur. De elektrische haard heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is nu een serieus alternatief voor de gashaard en de vertrouwde houtkachel. Vooral de elektrische haard vrijstaand staat momenteel erg in de belangstelling. De vrijstaande elektrische haard heeft dan ook veel wat voor hem spreekt. Hij is gemakkelijk te plaatsen zonder lastige installatie of ingrijpende verbouwing. De elektrische vrijstaande haard voelt zich overal thuis zolang er maar een stopcontact aanwezig is. U kunt hem dus overal plaatsen en haalt direct meer gezelligheid en sfeer in huis

Waarom kiezen voor een elektrische haard vrijstaand?

Elektrische haarden komen in vele soorten en maten. Sommigen zijn bedoeld als vervanger voor een bestaande haard, andere modellen zijn juist weer bedoeld om ingebouwd te worden in meubels of in wanden. Maar een vrijstaande elektrische haard is toch echt iets bijzonders. Het voordeel van een vrijstaande elektrische haard is de vrijheid die hij biedt qua plaatsing. Omdat u geen rekening hoeft te houden met rookgassen en zuurstoftoevoer kan een vrijstaande elektrische haard in principe overal worden geplaatst. Misschien zet u uw vrijstaande elektrische haard het liefste in het middelpunt van de belangstelling en plaatst u hem midden in uw woonkamer? Of misschien op dat ene kale plekje tussen uw woonkamer en uw keuken? Een vrijstaande elektrisch haard geeft u vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

Klassieke of moderne elektrische vrijstaande haard?

Het aantal beschikbare modellen vrijstaande elektrische haarden groeit nog elke dag. Sommige modellen zijn compact en vragen slechts weinig ruimte, andere vrijstaande elektrische kachels zijn flink van formaat en zullen direct alle aandacht op zich vestigen. De elektrische haard vrijstaand imiteert soms het klassieke beeld dat we bij een haard hebben, maar steeds vaker zien we verrassende designelementen die het begrip ‘haard’ een geheel nieuwe impuls geven. Tot de klassieke vrijstaande elektrische haarden rekenen we bijvoorbeeld de lage modellen met een draaideur van bijvoorbeeld Charlton & Jenrick, Dovre en Dimplex. Deze haarden simuleren de traditionele houtkachel tot in detail. Zo zijn er zelfs vrijstaande elektrische haarden die worden aangesloten op een rookkanaal. Niet omdat het nodig is natuurlijk, maar puur bedoeld om de losstaande elektrische haard een vleugje authenticiteit te geven.

De beste elektrische haard vrijstaand

Dè beste elektrische haard vrijstaand is maar moeilijk te bepalen. Het aanbod groeit nog elke dag en iedere haardliefhebber heeft weer andere verwachtingen. Wie zoekt naar een vrijstaande elektrische open haard zal zoeken naar een haard die past in het traditionele plaatje. Dus gemaakt van gietijzer, met een draaideur en met de meest realistische vuursimulatie. Liefhebbers van de traditionele losstaande elektrische haard zullen verrast zijn door het niveau van het moderne elektrische vuur. Door slimme projectietechnieken en geavanceerde software is het fabrikanten gelukt om het vuur te simuleren in al zijn facetten. Wispelturig wegspringende vonken, geboren in een levensecht vlammenspel dat zich afspeelt op een niet-van-echt-te-onderscheiden gloeibed. De moderne elektrische haard vrijstaand heeft het allemaal en nog zoveel meer

Vrijstaande elektrische haard/kachel

Warmte is iets wat altijd direct geassocieerd wordt met een kachel of haard. Maar bij de vrijstaande elektrische haard is warmte een vrije keuze en geen onoverkoombaar feit. Omdat er geen sprake is van verbranding is wordt een vrijstaande elektrische haard in principe niet warm. Voor het eerst kunt u dus genieten van het sfeervolle schouwspel dat een haard te bieden heeft, zonder dat u warmte voor lief hoeft te nemen. Dit maakt de elektrische haard vrijstaand erg geschikt voor de wat kleinere woningen waar warmte niet de hoogste prioriteit heeft. Zo kunt u toch genieten van de bijzondere haardsfeer, zonder dat u een onbehaaglijke temperatuur voor lief hoeft te nemen. Zeker in onze moderne, goed geïsoleerde woningen is dit een absoluut pluspunt

Elektrische kachel vrijstaand

Een elektrische haard heeft dus geen verbranding, maar dit betekent niet dat een elektrische haard geen kachel kan zijn. Veel modellen zijn namelijk uitgevoerd met een warmte element zodat de haardbeleving authentieker wordt. De meeste vrijstaande elektrische kachels met een warmte element zijn uitgevoerd met een afstandsbediening. Zonder op te staan schakelt u eenvoudig het warmte element in op de momenten dat u die behoefte voelt. Is uw woning al lekker warm en wilt u alleen wat sfeer en gezelligheid toevoegen? Dan laat u het warmte element simpelweg uit en geniet u toch van het spel van het vuur en de vlammen. Van een elektrische haard geniet u dus niet alleen maar tijdens de koudere periode. Van een vrijstaande elektrische kachel geniet u het gehele jaar door!

Ontdek het nieuwste vuur

Lange tijd werd de elektrische haard niet serieus genomen. Het vuur was overduidelijk nep en het beeld grofkorrelig en voorspelbaar. Deze imagoschade is nog steeds een beetje aan de elektrische haard blijven kleven, maar dit is niet terecht. Grote spelers in de haardenmarkt hebben flink geïnvesteerd in het elektrische vuur en het resultaat is overduidelijk. Met slimme belichting en doordachte trucs lijkt het vierde element nu daadwerkelijk getemd. Van levensechte vlammen tot onwerkelijk realistische rook, de elektrische haard van nu is iets dat u gezien moet hebben! De voordelen van een vrijstaande elektrische haard zijn zo groot dat de toekomstige haard wel eens elektrisch zou kunnen zijn. Geen fijnstof of CO2, geen vervuiling en geen overlast. Geen complexe installatie en geen veiligheid restricties. Geen brandstofverbruik, geen onderhoud en geen hoge energierekening. Bovendien heb je een naast vrijstaande elektrische haarden ook elektrische inbouwhaarden, inzethaarden en elektrische haarden met schouw of tv meubel. ook De moderne vrijstaande haard staat op het punt de wereld te veroveren!