Vrijstaande propaan haard

Vrijstaande propaan haard

Ons assortiment

De vrijstaande propaanhaarden zijn eenvoudig te plaatsen in een woonruimte. U hoeft de haard niet in te bouwen en een bestaande gasleiding is niet nodig omdat de haard brandt op propaangas. Bij een vrijstaande propaanhaard heeft u verschillende mogelijkheden gebaseerd op het vuurzicht, de hoogte van de haard, en het systeem. Onze adviseurs kijken graag met u mee welke haard het beste bij u past.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Propaanhaard vrijstaand

Propaanhaard vrijstaand

Ideaal voor woningen zonder gasleiding

U wilt een gashaard maar u heeft geen gasleiding? Geen probleem, de meeste gashaarden kunnen ook branden op propaangas. Propaangas is te verkrijgen in gasflessen die u met één deur verwijderd van buiten kunt plaatsen. U kunt twee flessen aansluiten op uw gashaard waar u tussen de 36 en 50 uur mee kunt branden, afhankelijk hoe hard de haard brandt/hoe hoog het vuur aanstaat. Propaan gashaarden kunt u voorzien van een open en gesloten systeem. Bij een open systeem haalt de haard zuurstof voor de verbranding uit de woning. Bij een gesloten systeem wordt de zuurstof via een extra deel van de afvoerpijp, van buiten gehaald.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op