Led sfeerhaard

Led sfeerhaard

Ons assortiment

De led sfeerhaard is enorm populair geworden de afgelopen jaren en dit komt door de vele voordelen. De sfeerhaard creëert vlammen met ledverlichting, en met een oog op het milieu is dit een duurzame oplossing. Led lampen zijn zuinig en het energieverbruik is laag. Ook hebben ledlampen een lange levensduur, en kunnen de vlammen van de meeste led sfeerhaarden van kleur veranderen. De vlammen van de led sfeerhaard worden gevormd door verschillende technieken. Bekijk op deze pagina welke techniek uw persoonlijke favoriet is.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Waterdamp technologie

Vuur uit water

De waterdamp haarden van Faber / Dimplex maken gebruik van een zeer innovatieve waterdamp technologie. Door middel van een waterreservoir, led lampen, water en een verdamper ontstaat er een vlambeeld. Er zijn verschillende led sfeerhaarden die gebruik maken van de waterdamp technologie. Bijv. de Faber e-Matrix serie of de Dimplex OptiMyst.

Revillusion led sfeerhaard

Revolutionaire led-projectietechniek

De Revillusion technologie is één van de nieuwste technieken van Dimplex. Met deze techniek heeft u een helder zicht door de vlammen heen, zonder dat de achterwand een spiegel is. Het lijkt erop dat de vlammen tussen de houtblokken branden.

OptiFlame led sfeerhaard

Verbluffend vlammenspel d.m.v. draaiende spiegeltjes

De OptiFlame techniek is één van de bekendste technieken van Dimplex. Bij deze techniek worden er spiegeltjes geplaatst op een draaiende as, hier wordt ledlicht op geschenen.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert