• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Front elektrische haarden

Front elektrische haarden

Ons assortiment

Het vuurzicht van de elektrische fronthaarden is alleen vanaf de voorzijde te bekijken. Deze haarden zijn zeer geschikt om in te bouwen in een strakke ombouw of cinewall. Dit komt doordat de elektrische haard niet zomaar warm wordt en geen rookkanaal nodig heeft. Ook is de ombouw bij een elektrische haard goedkoper omdat er niet per se brandwerend plaatmateriaal omheen gebouwd hoeft te worden.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Elektrische haard front

Elektrische haard front

Verschillende technieken

Er zijn verschillende technieken van verschillende merken die stuk voor stuk een prachtig vlambeeld creëren. Element4 bijvoorbeeld, zorgt voor een vuurbeeld door middel van een realistische houtset en ontspiegeld glas. Dimplex biedt elektrische haarden aan met drie verschillende technieken: Optiflame, Opti-myst en Opti-virtual. Optiflame werkt door middel van spiegels die voor een bewegend oppervlak zorgen, Opti-myst zorgt voor gekleurde rook door middel van waterdamp en Opti-virtual zorgt voor vlammen door middel van een scherm.Dru weet een drie dimensionaal vuurbeeld te creëren. Welke haard u het mooist vindt, is uw eigen smaak. Kom gerust langs in onze uitgebreide showroom waar u de verschillende technieken kunt bewonderen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op