• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Hangende propaan haard

Hangende propaan haard

Ons assortiment

Bij een hangende propaanhaard wordt er een ruimtelijk effect gecreëerd. Dit komt doordat de haard geen onderstuk maar meestal wel een 3-zijdig vuurzicht heeft. Bij een 3-zijdig vuurzicht is het vuur van 3-zijden te bewonderen. Een bijkomend voordeel is dat u zelf de hoogte van de haard kunt bepalen omdat u de haard ophangt aan de muur of aan het plafond. Doordat de haard op propaan brandt is een gasleiding niet nodig. Bekijk hier ons assortiment hangende propaanhaarden.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

 

Een hangende haard op propaangas

Een hangende haard op propaangas

Ervaar het ruimtelijke effect

De hangende propaanhaard is ideaal voor woningen die vandaag geen gasleiding hebben. Propaan is een vloeibaar gemaakt petroleumgas, ook wel bekend als koolwaterstofgas. Propaangas wordt opgeslagen in gasflessen die gemakkelijk in een woning te plaatsen zijn. Bij een hangende propaanhaard heeft u keuze uit een open en een gesloten systeem. Bij het open systeem wordt de lucht uit de kamer gehaald en gebruikt bij de verbranding. Bij een gesloten systeem wordt de lucht van buiten gehaald. Onze adviseurs kijken graag met u mee welke haard en welk systeem het beste bij uw woning past.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op