Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Houtkachel inbouw

Wilt u een indrukwekkende houtkachel in huis? En wilt u het liefst een zo hoog of zo breed mogelijk vuurzicht? Dan is een inbouwhaard een stap in de goede richting. Dit model wordt strak in de wand gebouwd, zodat het één geheel vormt met uw wooninterieur. Binnen het assortiment moet u nog verschillende keuzes maken. Gaat u voor een verticaal, vierkant of horizontaal model? Plaatst u de haard centraal tegen de muur of in een smalle tussenwand? Per woonruimte is dit verschillend. Bekijk daarom op uw eigen tempo de inbouwhaarden uit ons assortiment. Leg alle voor -en nadelen rustig naast elkaar.

218 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 25
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 25

218 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 25
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 25

Houtkachel inbouw

Een inbouw houtkachel is een instant sfeermaker. De geur van hout, de knisperende vlammetjes en de behagelijke warmte van een inbouw houtkachel zorgt ervoor dat de houthaard een geliefd interieur element is. Bij Haardenexpert vind u inbouw houtkachels in allerlei verschillende soorten, stijlen en smaken. U kunt een inbouw houtkachel prima als hoofdverwarming gebruiken maar ook als sfeerverwarming. Het is maar net waar u voor kiest. Met een inbouw houtkachel kunt u namelijk alle kanten op!  

Een inbouwhoutkachel is een houtkachel waar een ombouw omheen word gebouwd. De kachel geeft u het plezier en zicht van een open haard maar door de ruit waar een inbouw houthaard over beschikt heeft een inbouw houthaard een veel hoger rendement dan een open haard of een vrijstaande houtkachel. Een inbouw houthaard beschikt altijd over een veilige houtverbranding. Het rendement van een houtkachel is tegenwoordig vrijwel altijd heel erg hoog doordat de haarden over de nieuwste technieken beschikken. Zo bespaart u flink op de stookkosten!

Inbouw houtkachel

Een inbouw houtkachel kan worden ingebouwd met twee verschillende deuren; een liftdeurhaard of een haard met een draaideur. Als u kiest voor een liftdeurhaard kunt u ,zoals de naam al doet vermoeden, de deur omhoog schuiven. Deze kunt u openen en sluiten met het zogeheten liftsysteem. Het voordeel van een inbouw houtkachel met een liftdeurhaard is dat u op twee verschillende manieren kunt stoken. Wilt u genieten van de houtgeur, en de knisperende vlammen? Schuif dan de deur omhoog. En wilt u stoken met een gesloten deur , waarbij u nog steeds uitstekend zicht heeft op de dansende vlammen, dan bespaart u flink op de stookkosten. Het rendement kan dan wel oplopen tot 85%. Bij een inbouw houthaard met een draaideur kunt u niet kiezen of u open of gesloten wil stoken. Het voordeel van deze manier is dat u altijd verzekerd bent van een hoog rendement en een goed zicht op het vlammenspel.

 Inbouw houtkachel

Type inbouw houtkachel

Een inbouw houtkachel kan op allerlei verschillende manieren worden ingebouwd. Hieronder staan de verschillende opties die wij aanbieden: