Waterdamp haarden

Waterdamp haarden

Ons assortiment

Met de waterdamp haarden van Faber / Dimplex haalt u de ideale en gezellige sfeer in huis. Deze elektrische haarden maken gebruik van de zeer innovatieve waterdamptechnologie. Door middel van een waterreservoir en LED/halogeen-lampen, water en een verdamper onstaat er een levensecht sfeervuur! Door het water te verwarmen onstaat er waterdamp, de waterdamp wordt verlicht en zo onstaat er een 'brandend' vuurtje. Dit vuur is bijna niet meer te onderscheiden van houtvuur. Haardenexpert levert verschillende soorten elektrische waterdamphaarden. Van kleine losse waterdamp haarden of cassettes tot compleet ingebouwde haarden. 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Waterdamp haarden

Van leverancier Faber / Dimplex

Met de waterdamp haarden van Dimplex haalt u de ideale en gezellige sfeer in huis. Met de unieke Opti-myst® technologie, waar deze waterdamp haarden gebruik van maken, ontstaat er een levensecht en bijna niet meer van echt te onderscheiden vuurbeeld.

Er zijn verschillende soorten open haarden op waterdamp:

  • Inbouw haard met waterdamp
  • Hangende haard met waterdamp
  • Vrijstaande haard met waterdamp
  • Inzet elektrische haard met waterdamp
elektrische waterdamp haarden

Elektrische waterdamp haarden

Ontdek de mogelijkheden

Bij een elektrische waterdamp haard van Dimplex bevindt zich onder het houtset een watertank. Vanuit deze watertank zorgt een vernevelaar ervoor dat er neveldamp ontstaat. Door de nevel te verwarmen (met behulp van ledlampen) begint deze te stijgen. Deze nevel of waterdamp wordt verlicht door de lampen waardoor er een prachtig vuureffect ontstaat. Net als bij echt vuur ontstaat er een levensecht flakkerend driedimensionaal vuurbeeld. De haard op waterdamp reageert op langstrekkende lucht waardoor het vuur ook echt heen en weer beweegd en het nog realistischer wordt.

Al deze haarden hebben hun eigen unieke voordelen. Bekijk op deze pagina alle waterdamphaarden die u kunt kopen bij Haardenexpert. Onze waterdamp haarden zijn scherp geprijsd en worden gratis thuisbezorgd. Meer weten over de Dimplex Opti-myst elektrische haarden. Kom dan langs in onze showroom en laat u verrassen door de verbluffende en innovatieve waterdamptechniek.

 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op