Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

Faber gashaard

Het Nederlandse merk Faber is ontstaan in 1844 en is, voornamelijk sinds het gebruik van gas in de Nederlandse huishoudens steeds groter werd, enorm gegroeid. Faber biedt een ruim assortiment aan van hoogwaardige gashaarden. Binnen het assortiment vindt u hoekhaarden, doorkijkhaarden, driezijdige haarden, fronthaarden en roomdividers. Elk toestel onderscheidt zich vanwege zijn bijzondere vormgeving. Een gashaard van Faber is perfect voor iedereen die de gezelligheid en sfeer van een haardvuur zoekt, maar geen plek heeft voor een schoorsteen.

61 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

61 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

Gashaard Faber

Al gelange tijd is Faber een grote speler op de haardenmarkt. Voornamelijk in de markt van de gashaarden zien we een uitgebreid assortiment. Dit komt omdat Faber goed inspeelde op de populariteit van aardgas in huishoudens. Faber was de eerste fabrikant die een gesloten verbrandingssysteem op de markt bracht. Dit was in 1996. 

Bij de 'uitvinding' van een gesloten verbrandingssysteem is het niet gebleven. Tot op de dag van vandaag zijn bijna alle Faber gashaarden voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Dit houdt in dat het toestel verse zuurstof, voor de verbranding, uit een externe ruimte haalt. Om het vuurbeeld verbluffend neer te zetten, heeft Faber diverse, innoverende branders ontwikkeld. Ten eerste is er de Flat burner brander, waarbij het vuurbeeld over de gehele breedte van het toestel wordt getoond. Wanneer u de brander op een lagere stand zet, neemt de grootte en de schoonheid van het vuur af. Deze brander wordt standaard bij de gashaarden van de Faber Duet Smart (Faber Duet M Smart en de Faber Duet L Smart geleverd. Anderzijds heeft Faber een bijzondere brander ontwikkeld die continu een groots vuurbeeld creëert, namelijk de Step Burner. Deze innoverende gasbrander laat altijd een prachtig vlammenspel zien, of u de haard nu op een hogere of lagere stand zet. Zelfs bij de laagste stand zorgt de brander voor een sfeervol haardvuur. Het toestel geeft dan niet veel warmte meer af, zodat u in de zomer een aangename temperatuur in de huiskamer heeft. De Step Burner brander vindt u voornamelijk terug bij Faber Duet Premium en de Faber Triple serie.

Step Burner brander

 

 Naast deze series levert Haardenexpert ook de Faber Relaxed serie en de Faber Aspect serie. Bij iedere serie kunt u een geschikte branderdecoratie als een houtset, carrara kiezels of grijze splitsteen toevoegen. Hierdoor krijgt de Faber gashaard een bijzonder karakter en vuurzicht. Doordat Faber gebruik heeft gemaakt van kwalitatieve materialen, zult u jarenlang plezier hebben van uw haard.

Zoekt u iets anders dan een gashaard?

Naast gashaarden, heeft Faber ook houtkachels en elektrische haarden in zijn assortiment. Wilt u toch de sfeer van een échte open haard in uw woning? Dan zijn de Faber houtkachels een prachtige oplossing. Kiest u liever voor gemak en gebruiksvriendelijkheid, dan bieden de nieuwe technieken die Faber heeft ontwikkeld in een elektrische houthaard een hele mooie oplossing. Voor de Faber elektrische haarden is er geen rookkanaal of schoorsteen nodig, wat ruimte- en kostenbesparend is.