Elektrische haard roomdivider

Elektrische haard roomdivider

Ons assortiment

Een elektrische haard als roomdivider geeft een unieke indeling van de woonruimte. Zo scheidt u de woonkamer van de woonkeuken af en bekijkt u het vuur van twee kanten. Bekijk hier ons aanbod van elektrische haarden roomdivider.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Faber e-MatriX serie

Faber e-MatriX serie

Innovatief en sfeervol

Onder de elektrische haarden is de Faber e-MatriX serie een voorbeeld van innovatie. De vuurbeleving van een e-MatriX is spectaculair dankzij de waterdamptechniek met ledverlichting die door de houtstammen naar boven beweegt. Een verbluffend vuurbeeld bereikt zo uw ogen. Voor installatie is naast een stopcontact ook nog een waterleiding nodig om te kunnen genieten van deze bijzondere haard. 

Qua energieverbruik is deze haard vergelijkbaar met normale kamerverlichting, gesteld dat de inschakelbare warmte-functie uit is. Het waterverbruik blijft beperkt tot enkele liters per 24 uur. Geïnteresseerd in een elektrische haard als roomdivider? Neem direct contact met ons op. Onze haardenadviseurs geven graag passend advies.

Elektrische haard

Elektrische haard

Geeft (installatie)gemak en comfort

Een elektrische haard staat bekend om gebruiksgemak. Via de app op uw smartphone of tablet regelt u de grootte en felheid van de vlam en de kleur van het asbed. De gloeimodule van het asbed werkt op energiezuinige ledlampen. Voor het plaatsen van een elektrische haard is geen gasaansluiting, rookafvoerkanaal of warmtewerende isolatie nodig. Dat maakt de installatie relatief eenvoudig ten opzichte van een gashaard of houtkachel.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op