• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Doorkijk / tunnel propaan haard

Doorkijk / tunnel propaan haard

Ons assortiment

De propaan doorkijk- of tunnelhaard is, zoals de naam het al zegt, een haard waar u doorheen kunt kijken. Deze haard is een echte blikvanger in uw huis. Met de propaan tunnelhaard kunt u twee ruimtes afzonderen maar u houdt een open blik. Deze haarden zijn er in verschillende maten. Breed en laag, hoog en smal en vierkant. Een doorkijkhaard is perfect als u uw ruimtes open wilt laten, maar een muur kan niet weg omdat het bijvoorbeeld een dragende muur is. Bekijk hier ons assortiment doorkijkhaarden.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Propaanhaard doorkijk / tunnel

Propaanhaard doorkijk / tunnel

De ontwikkeling van de kachel

De ontwikkeling van de gaskachel heeft niet stilgestaan. Vroeger haalde de kachel slechts 20% tot 30 % rendement, vandaag de dag is dat ruim 80%. Omdat de haard op propaangas brandt is een gasleiding overbodig. De propaangasflessen worden in of buiten uw huis in een brandwerende box geplaatst. Bij een propaanhaard heeft u keuze uit een open en een gesloten systeem. Bij een open systeem haalt de haard de lucht die nodig is bij de verbranding weg uit de ruimte waar de haard staat. Bij een gesloten systeem wordt de lucht weggehaald van buiten.

Een levendig en sfeervol vuurbeeld

Een levendig en sfeervol vuurbeeld

Betrek twee ruimtes met elkaar

Inmiddels is de gaskachel niet meer een must omdat u warmte nodig heeft, maar de gashaard is een designer ontwerp in uw huis. Met een tunnelhaard kunt u twee ruimtes met elkaar betrekken en toch gescheiden houden. Er zijn tunnel propaanhaarden in verschillende soorten en maten. Element4 bijvoorbeeld heeft een tunnelhaard van 160 cm hoog. Als u de haard dan op 20 cm van de grond plaatst kunt er helemaal doorheen kijken. De doorkijkhaard kan ook in de buitenmuur geplaatst worden. Zo creëert u een open effect met veel licht van buiten naar binnen

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op