Dovre houtkachel

Dovre houtkachel

Ons assortiment

De Dovre houtkachels zijn allemaal uitgevoerd met een bijzonder dubbel verbrandingssysteem. Duurzaamheid van elke kachel wordt gegarandeerd. De haarden zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Het design zorgt ervoor dat Dovre een van de bekendste houtkachel leveranciers is.

Merk: Dovre

per pagina
Sorteer op
Pagina

Dovre houtkachel

Dovre houtkachel

Sfeer en gezelligheid

De Dovre houtkachels zijn allemaal voorzien van een strak en tijdloos design. Dankzij dit tijdloze design passen de houtkachels in vrijwel elke woonsituatie. Het compacte formaat van de kachels zorgt er daarbij voor dat de haarden overal in uw woning kunnen staan. Naast de tijdloze haarden beschikt Dovre ook over een serie klassieke haarden zoals de Dovre 760 WDDovre 100 en de Dovre Tai serie. Deze haard is een perfect voorbeeld van hoe een traditionele haard zou moeten zijn, inclusief fraaie Noorse decoratieve figuren. De rest van de haarden zijn tijdloos en strak. Dit houdt niet in dat de haarden niet opvallen. Een groot deel van de haarden zijn namelijk driezijdige houthaarden. Dit houdt in dat er aan drie zijdes van de houthaard glas is geplaatst. Hierdoor heeft u in de gehele kamer een prachtig zicht op het vuur. Ook danst de prachtige oranje vuurgloed overal op uw muren. Dit brengt sfeer en gezelligheid in uw woonkamer.

Bijzonder verbrandingssysteem

Bijzonder verbrandingssysteem

Zeer efficiënt

Naast dat de houtkachels van Dovre er prachtig uitzien, beschikken ze ook over een bijzonder verbrandingssysteem. Bij dit verbrandingssysteem wordt er lucht vanuit de achterzijde de kachel ingelaten. De lucht wordt eerst verwarmd en daarna naar de verbrandingskamer getrokken. Zo ontstaat er een secundaire verbranding, waarbij de onvolledige verbrande rookgassen opnieuw ontvlamt. Zo krijgt elke kachel een hoog warmterendement en een schonere verbranding. Dit verbrandingssysteem is aanwezig op de Dovre Astroline, Dovre 350, Dovre 360, Dovre Vintage en de Dovre Sense houtkachels. Het rendement is met 80% al erg hoog. De houtkachels zijn hierdoor een reeks met rendementsklasse A. U stookt dus milieuvriendelijk en u bespaart op uw energierekening.Ook beschikken de haarden over een hoog vermogen van 7 kW. Hiermee is het gemakkelijk om de gemiddelde woonkamer te verwarmen. Zo geniet u van een heerlijke temperatuur in uw woning. De Dovre houtkachel is teven voorzien van het bijzondere Air wash-gasbeluchtingssysteem. Tijdens het stoken ontstaat er namelijk roet en andere aanslag. Hierdoor wordt uw prachtige vuurbeeld aanzienlijk beperkt. Door het Air Wash-glasbeluchtingssysteem stroomt er eerst secundaire verbranding langs de ruit. Zo wordt condens tegengegaan en blijft de ruit langer schoon. De Dovre houtkachels zijn dus zeer efficiënt. Kies voor één van deze bijzondere houtkachels en geniet van de luxe die Dovre u biedt.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op