Hero cover image

Werken bij de
Haardenexpert

Openstaande vacatures

Ben je toe aan een uitdagende en flexibele baan?

Ben jij toe aan een uitdagende en afwisselende baan bij een snel groeiend familiebedrijf? Laten we dan snel kennis maken, de koffie staat klaar! Heb je vragen over onderstaande vacatures? Bel gerust voor meer informatie met 0548-211550.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Filiaalleider

Filiaalleider

Aansturen | Enthousiasmeren | Adviseren

Weet jij als filiaal/verkoopleider het beste uit jouw team te halen? Vind jij het leuk om alles in goede banen te leiden en het centrale aanspreekpunt en zijn voor collega’s, leveranciers en ons management. Dan ben jij de nieuwe filiaalleider die we zoeken voor onze vestiging in Apeldoorn.

Lees meer

Verkoopadviseur

Verkoopadviseur

Luisteren | Adviseren | Realiseren

Weet jij als verkoopadviseur jouw creativiteit in te zetten om klanten hun droom haardopstelling te laten vinden? Een klant met een niet-standaard vraag daar ga jij van vlammen. Je vindt het een uitdaging om met de klant mee te denken over de kleuren en materialen van een haardopstelling. Bij Haardenexpert krijg je de kans om tot in detail de klant te adviseren. 

Meer informatie

Junior verkoper

Junior verkoper

Salestalent | Klantcontact | Advies

In de functie van verkoopmedewerker (junior) ben je onderdeel van de verkoopafdeling van Haardenexpert. Jij behandelt hier afspraakverzoeken, bent het eerste aanspreekpunt als mensen advies nodig hebben en draagt zorg voor het opstellen en opvolgen van offertes.
Lees meer

Daarom wil je werken bij Haardenexpert

Teamgevoel vinden wij belangrijk

Teamgevoel vinden wij belangrijk

Altijd een gezellige vrijdagmiddagborrel en regelmatig leuke teamuitjes

Vrij met alle feestdagen

Vrij met alle feestdagen

Bij ons ben je altijd vrij op zondag en de christelijke feestdagen

Elke dag ontspanning

Elke dag ontspanning

Dagelijks zijn wij te vinden in onze kantine bij de veelgebruikte pooltafel

Ideale werksfeer

Ideale werksfeer

Ons jonge en enthousiaste team zorgt voor de juist werksfeer

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert