• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Cinewall met sfeerhaard

Prachtige haardmeubels en wanden
€ 2.775

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Cinewall met sfeerhaard

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling cinewall met sfeerhaard van 1,60 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling? De look & feel van deze fotorealistische tekening is naar eigen smaak en inzichten aan te passen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen.

Moderne televisies laten zich erg fraai presenteren in een speciaal meubel, of ook wel cinewall genoemd. Om van een cinewall echt iets bijzonders te maken wordt steeds vaker een sfeerhaard gebruikt. Omdat een cinewall sfeerhaard meestal op maat wordt gemaakt, worden zowel de televisie als de haard echt een onderdeel van het meubel. Alle elektronica wordt netjes uit het zicht gewerkt waardoor het geheel een luxe en exclusieve uitstraling krijgt. Wanneer u kiest voor een cinewall met sfeerhaard dan kiest u voor de charme en de sfeer van een haard, zonder dat u alle nadelen op de koop toe hoeft te nemen.

Sfeerhaard in een cinewall

Zoals de naam al doet vermoeden is een sfeerhaard er vooral voor de sfeer. Haarden zijn nu eenmaal sfeermakers bij uitstek. De dansende vlammen en het flakkerende lichtspel maken vrijwel iedere woonkamer direct gezelliger. Sfeerhaarden zijn er voor de sfeer, niet voor de warmte. Er is geen echte verbranding dus is er ook geen warmteontwikkeling. Dit maakt de sfeerhaard perfect als inbouwhaard. U hoeft immers geen rekening te houden met de omliggende materialen en kunt zo de sfeerhaard naadloos inbouwen.

Maar de cinewall met sfeerhaard is niet alleen daarom een geslaagde combinatie. Omdat een sfeerhaard niet warm wordt kan hij vrijwel direct onder de televisie worden geplaatst. Dit oogt niet alleen mooier maar verlengt bovendien de levensduur van uw televisie aanzienlijk.

Bent u op zoek naar een haard die ook gebruikt kan worden als verwarming voor uw woonkamer? Kijk dan eens tussen onze andere cinewall met haard opstellingen. 

Soorten sfeerhaard met cinewall

Sfeerhaarden zijn er in allerlei vormen en afmetingen. Zo is er altijd wel een sfeerhaard die precies past bij uw tv en de uitstraling die u van uw sfeerhaard cinewall verwacht. De inbouwdiepte van de meeste sfeerhaarden is erg klein. Een cinewall met sfeerhaard hoeft daarom niet veel plaats in te nemen en is dus ook erg geschikt voor haardliefhebbers die wat kleiner wonen.

Naast de sfeerhaard kunt u namelijk ook praktische elementen toevoegen aan uw cinewall. Wat dacht u bijvoorbeeld van praktische opbergruimte in de vorm van vakken, lades en kastjes? Zo wordt uw cinewall met sfeerhaard niet alleen een genot om naar te kijken maar ook een handig en praktische opbergmeubel.

Welke cinewall met sfeerhaard kiezen?

Nu de cinewall sfeerhaard combinatie steeds vaker opduikt zien we ook het aantal kant-en-klare modellen groeien. Toch blijven de mogelijkheden van een standaardproduct beperkt. Geen huiskamer, televisie of interieurstijl is immers helemaal hetzelfde. Een kant-en-klare cinewall is daarom vrijwel altijd een compromis en zal nooit helemaal aansluiten op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Veel liefhebbers die een cinewall met sfeerhaard overwegen kiezen daarom voor maatwerk.

Maatwerk biedt enorm veel mogelijkheden, zowel qua materiaal als qua ontwerp. U kunt kiezen voor eenvoudig overschilderbaar mdf, maar ook voor luxueus natuursteen of modern hoogglans wit. Omdat een sfeerhaard nauwelijks eisen stelt, worden de mogelijkheden alleen beperkt door de grenzen van uw eigen creativiteit.

Een cinewall met sfeerhaard kopen bij Haardenexpert

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een luxe opstelling of neem contact op voor haardadvies. Wij luisteren graag naar uw wensen, om er samen iets moois van te maken.

Productspecificaties

Type haardSfeerhaard
VuurzichtFront/1-zijdig
Tv-positieBoven de haard
Interieurstijl meubelStrak/Modern
Kleur ombouwCremewit
MateriaalMDF
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)130x40cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)160x260x30cm
Extra optiesLED-spots, Kasten, Lades, (Boeken)planken

aanbod cinewalls

Ons aanbod cinewalls

Maak een keuze

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod cinewalls met elektrische haard aan. In een handig overzicht vindt u zeven populaire voorbeeldopstellingen als foto-realistisch ontwerp in 3D. Zo ziet u direct hoe uw toekomstige cinewall opstelling eruit kan zien. 

Met strakke kolom Een gladde ombouw van vloer tot plafond. Verder zitten er geen verspringen, nissen of diepteverschillen in.
Met boekenplanken Hier kunt u accessoires plaatsen, die uw interieur karakter geeft, zoals een mooie vaas of plant.
Met kastruimte In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met opbergnissen Door praktische en functionele opbergnissen creeert u order en rust in een ruimte.
Met houtopslag Gebruik haardhout als decoratie voor extra gezelligheid en warmte in uw interieur.
Met soundbar-uitsparing Een perfecte integratie van de soundbar in het meubel, met uitsparing voor de luidspreker.
Met zwevend-plateau Door de haard te monteren op een zwevend plateau, ontstaat een modern en ruimtelijk effect.

Alles is handgemaakt, dus het kan precies zo worden zoals u dat wilt. Over de verschillende afmetingen, materialen, merken en designs adviseren wij graag.

Liever gas als brandstof voor uw haard? Kijk dan naar een cinewall met gashaard.

Offerte ontvangen voor een opstelling?

Jurrian helpt u graag

Het is te begrijpen dat u wilt weten wat er mogelijk is. Ik denk graag met u mee en zet de mogelijkheden op een rij.
Offerte aanvragen

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo gaan we te werk

We denken mee van inspiratie tot installatie en nemen daarmee al uw zorgen weg. Dit is onze aanpak:

Haardadvies We denken mee met uw wensen en de technische mogelijkheden.
3D tekening Met een 3D tekening ziet u de opstelling in uw huis.
Meubelmaker Onze ervaren meubelmaker bouwt uw maatwerk meubel.
Landelijke installatie Op een veilige manier installeert onze monteur uw haard.
Service Jarenlang zorgeloos genieten van de haard.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Cinewall met sfeerhaard Prachtige haardmeubels en wanden

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een cinewall met sfeerhaard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Ontvang aanbieding