Haardmeubels en wanden

Haardmeubels en wanden

Ons assortiment

Haardenexpert is dé specialist op het gebied van unieke haardopstellingen, tv-wandopstellingen, cinewalls en maatwerkopstellingen. Op onze website vindt u alvast een voorproefje van alle mogelijkheden op het gebied van interieurconcepten c.q. haardopstellingen. Wij vinden dat een haardopstelling naadloos moet aansluiten op ieders interieur. Zo vormen haard en meubel een prettig geheel met het andere deel van de woonkamer. Bij onze haardopstellingen zijn vaak alle combinaties van haarden, kleuren en materialen mogelijk. 

Haardmeubel

Ons aanbod haardmeubels

Maak een keuze

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Al onze opstellingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben veelal een uniek en eigentijds karakater. Bij haardmeubel met tv is de haar deen belangrijk onderdeel van het totaalplaatje. Een haard met meubel is vrijwel altijd te verkrijgbaar met de haard die u het liefst heeft. Of het nu gaat om een gashaard, houtkachel of elektrische haard of sfeerhaard. Bij Haardenexpert bieden wij de volgende opstellingen aan:

Met een tv-meubel Combineer uw tv meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard op een strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Haardmeubel met tv

Haardmeubel met tv kiezen

Op maat gemaakt... dat past altijd

Wanneer u kiest voor een haardmeubel met tv worden uw tv avonden op slag sfeervoller. Een haardmeubel inclusief haard is er in vele vormen. Dit kan al klein en simpel zijn, bijvoorbeeld een tv meubel met een haard, in zwevende of staande uitvoering. Een lege wand in huis? Dan is een cinewall opstelling of een mooie kastenwand met haard een verrijking voor uw woonruimte. De haard met een meubel die Haardexpert Haarden levert is vaak helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw wensen, smaken en voorkeuren.

Kies uw favoriete opstelling

Niets is onmogelijk