• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Barbas propaan haard

Barbas propaan haard

Ons assortiment

Steeds meer woningen gaan van het aardgas af. Barbas is klaar voor die transitie. De meeste haarden van Barbas branden ook op propaangas. Bij propaangas is er geen gasleiding nodig omdat propaan in gasflessen zit. Deze gasflessen kunt u in of buiten uw woning plaatsen.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Propaanhaarden van Barbas

Propaanhaarden van Barbas

Sinds 1976

Barbas is opgericht in 1976 en staat voor duurzaam en ecologisch. Alle haarden van Barbas wordt door Barbas ontwikkeld en geproduceerd. Ze hebben een eigen R&D-afdeling waar non-stop onderzoek wordt gedaan naar verbeterpunten. Ze gebruiken voor hun producten hoogwaardige en stijlvolle materialen zoals beton, staal en keramiek. Barbas is in 2003 samengesmolten met Bellfires.

Breed assortiment

Breed assortiment

Optimale kwaliteit

De Gas Fire Panorama van Barbas telt 7 branders inclusief stammen branders. Bij een stammen brander komen de vlammen uit de stammen en dit ziet er prachtig uit. U kunt door middel van de schakelbare brander kiezen de achterste stammen uit te schakelen. Hiermee verlaagt u het vermogen tot 40%. De brander beschikt ook over een eco brander. De minimaal stand is te reduceren tot 4 kw.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op