Barbas propaan haard

Barbas propaan haard

Ons assortiment

Steeds meer woningen gaan van het aardgas af. Barbas is klaar voor die transitie. De meeste haarden van Barbas branden ook op propaangas. Bij propaangas is er geen gasleiding nodig omdat propaan in gasflessen zit. Deze gasflessen kunt u in of buiten uw woning plaatsen.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Propaanhaarden van Barbas

Propaanhaarden van Barbas

Sinds 1976

Barbas is opgericht in 1976 en staat voor duurzaam en ecologisch. Alle haarden van Barbas wordt door Barbas ontwikkeld en geproduceerd. Ze hebben een eigen R&D-afdeling waar non-stop onderzoek wordt gedaan naar verbeterpunten. Ze gebruiken voor hun producten hoogwaardige en stijlvolle materialen zoals beton, staal en keramiek. Barbas is in 2003 samengesmolten met Bellfires.

Breed assortiment

Breed assortiment

Optimale kwaliteit

De Gas Fire Panorama van Barbas telt 7 branders inclusief stammen branders. Bij een stammen brander komen de vlammen uit de stammen en dit ziet er prachtig uit. U kunt door middel van de schakelbare brander kiezen de achterste stammen uit te schakelen. Hiermee verlaagt u het vermogen tot 40%. De brander beschikt ook over een eco brander. De minimaal stand is te reduceren tot 4 kw.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op