• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Sfeerhaard vrijstaand

Sfeerhaard vrijstaand

Ons assortiment

Een vrijstaande sfeerhaard heeft talloze voordelen. Een vrijstaande haard is eenvoudig te plaatsen, gebruiksvriendelijk en er zitten geen installatie kosten aan verbonden. De haard kan overal geplaatst worden. Ze hebben een plug-and-play concept. De stekker hoeft enkel in het stopcontact geplugd te worden en met de afstandsbediening kan de sfeerhaard vrijstaand aan worden gezet.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Vrijstaande sfeerhaard

Vrijstaande sfeerhaard

Meer mogelijkheden dan verwacht

U wilt graag genieten van een haard, maar het kost u te veel onderhoud en het installeren is u te veel werk. Dan is een sfeerhaard een perfecte oplossing. Bij een elektrische sfeerhaard vrijstaand heeft u enkel een stopcontact nodig, en bij de waterdamphaarden water nodig. U hoeft niet te denken aan een rookkanaal of schoorsteen en onderhoud. Een bijkomend voordeel is dat er geen sprake is van verbranding, u kunt zelf bepalen of de haard warmte uitstraalt. Dit maakt de haard een uitstekende oplossing voor nieuwbouwhuizen en kleinere woningen.

Een levensecht vuurbeeld

Een levensecht vuurbeeld

Nieuwe vlam technieken en materialen

Lange tijd werd de sfeerhaard niet serieus genomen. Het vuur was opvallend nep. Vandaag de dag zien we dat de techniek verbeterd is, en het vlammenspel lijkt nagenoeg steeds meer op dat van een echte vlam. Soms imiteert de sfeerhaard vrijstaand het klassieke beeld dat wij hebben bij een gashaard of houtkachel, echter zien we steeds vaker vernieuwende elementen. Met de sfeerhaard geniet u het hele jaar van een prachtig vlammenspel en de vrijstaande sfeerhaard kan overal geplaatst worden

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met sfeerhaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op