Sfeerhaard vrijstaand

Sfeerhaard vrijstaand

Ons assortiment

Een vrijstaande sfeerhaard heeft talloze voordelen. Een vrijstaande haard is eenvoudig te plaatsen, gebruiksvriendelijk en er zitten geen installatie kosten aan verbonden. De haard kan overal geplaatst worden. Ze hebben een plug-and-play concept. De stekker hoeft enkel in het stopcontact geplugd te worden en met de afstandsbediening kan de sfeerhaard vrijstaand aan worden gezet.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Vrijstaande sfeerhaard

Vrijstaande sfeerhaard

Meer mogelijkheden dan verwacht

U wilt graag genieten van een haard, maar het kost u te veel onderhoud en het installeren is u te veel werk. Dan is een sfeerhaard een perfecte oplossing. Bij een elektrische sfeerhaard vrijstaand heeft u enkel een stopcontact nodig, en bij de waterdamphaarden water nodig. U hoeft niet te denken aan een rookkanaal of schoorsteen en onderhoud. Een bijkomend voordeel is dat er geen sprake is van verbranding, u kunt zelf bepalen of de haard warmte uitstraalt. Dit maakt de haard een uitstekende oplossing voor nieuwbouwhuizen en kleinere woningen.

Een levensecht vuurbeeld

Een levensecht vuurbeeld

Nieuwe vlam technieken en materialen

Lange tijd werd de sfeerhaard niet serieus genomen. Het vuur was opvallend nep. Vandaag de dag zien we dat de techniek verbeterd is, en het vlammenspel lijkt nagenoeg steeds meer op dat van een echte vlam. Soms imiteert de sfeerhaard vrijstaand het klassieke beeld dat wij hebben bij een gashaard of houtkachel, echter zien we steeds vaker vernieuwende elementen. Met de sfeerhaard geniet u het hele jaar van een prachtig vlammenspel en de vrijstaande sfeerhaard kan overal geplaatst worden

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert