Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Hoek gashaard

Haardenexpert levert prachtige tweezijdige gashaarden van diverse merken. Iedere serie bezit zijn eigen bijzonder vormgeving en opties. Een tweezijdige haard wordt in de meeste woonsituaties als een hoekhaard geïnstalleerd, maar is ook toepasbaar in een vrijstaande muur. Zo is het vlammenspel vanuit meerdere posities te bewonderen. Sommige modellen zijn zelfs leverbaar als een linker- en een rechtermodel. Van een breed of smal model, met korte of lange ruiten, dankzij het brede assortiment van Haardenexpert zit er ongetwijfeld een tweezijdige gashaard voor u tussen.

73 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

73 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

Hoekhaard gas

Het grote voordeel van een gashaard is het gebruiksgemak. Met een simpele druk op de knop kunt u een prachtig vuurbeeld en een aangename temperatuur opwekken. Dankzij de innoverende technieken van nu is het vuurbeeld bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur. Toch behoudt u de voordelen van een gashaard. Met een tweezijdige gashaard stookt u zeer schoon en gemakkelijk, zodat u weinig omkijken heeft naar het onderhoud van het toestel. Daarnaast is een gashaard zeer veilig in gebruik, aangezien er geen vonken uit het vuur springen. Het realistische vlammenspel bekijkt u door de tweezijdige ruit. U bepaalt natuurlijk zelf of deze ruit is voorzien van een breed, smal, kort of een lang formaat. Bij een breed model verspreidt het vuur zich over de gehele breedte van het toestel. Een ideaal formaat wanneer u woning in het bezit is van brede hoekwanden. Bij veel modellen heeft u ook de keuze of u een gashaard wil met de hoek rechts of gashaard met hoek links.

Gashaard hoek opstelling

Een gashaard hoek opstelling wordt vaak in de hoek van de woonkamer geplaatst. De voorzijde is dan voorzien van een brede ruit en de zijkant van een korte ruit. Sommige modellen zijn ook ideaal te plaatsen in een vrijstaande wand. Zo heeft u voldoende vrijheid om een prachtige plek voor uw gashaard te vinden. Zoals eerder gezegd bestaat het assortiment uit een scala aan hoogstaande merken. Ieder merk is te onderscheiden op basis van de brander decoratie, achterwand, vermogen, brander en afwerkkaders. Om u een duidelijk beeld te geven, zijn hieronder alle merken bondig toegelicht.

Gashaard hoekmodel van Faber

De tweezijdige gashaarden van Faber zijn leverbaar met diverse brander decoraties, namelijk een houtstammenset, witte kiezels of grijze splitstenen. Daarnaast kunt u een keuze nemen tussen een zwarte vlakke stalen achterwand of een glazen achterwand. Dankzij de glazen wand worden de vlammen prachtig gespiegeld, zodat het vuurbeeld voller oogt. Bekijk voorbeeld het fantastische model de Faber Duet Premium XL. Dit toestel is ideaal te combineren met een fraai haardplateau van natuursteen of MDF. Zo kunt u diverse accessoires naast deze prachtige haard plaatsen. Standaard zijn de Faber gashaarden voorzien van de Step Burner brander. Met behulp van deze brander behoudt het toestel een vol vuurzicht wanneer u met minder vermogen stookt. Dit vermogen stelt u zeer eenvoudig bij met de bijgeleverde afstandsbediening.

Gashaard hoek van Bellfires

Het merk Bellfires heeft een sterke positie veroverd op het gebied van tweezijdige gashaarden. Een fantastisch voorbeeld is de Bellfires Corner Bell Topsham 3. Dit model is uit te voeren met de nieuwste techniek branders, namelijk Premium Fire, Line Fire en Centre Fire. De Premium Fire brander is tegen een meerprijs leverbaar. Hierbij zitten de branders onder de houtstammen gemonteerd, zodat de vlammen daadwerkelijk uit de stammen komen. Wanneer u het vermogen vermindert, behoudt de gashaard nog een prachtig vol vuurbeeld. Niet alleen de brander is naar eigen wens te verkrijgen, maar ook het interieur en de omkadering.

DRU

De DRU gashaarden zijn voorzien van een minimalistische vormgeving, zodat de nadruk wordt gelegd op het sensationele vlammenspel. Deze toestellen zijn te verkrijgen in een smal of een breed model. De keus ligt volledig bij u. Voor de brander decoratie neemt u een keus uit een realistisch houtstammenset of Carrara kiezels. Standaard is een tweezijdige gashaard van DRU voorzien van het innoverende DRU Eco Wave systeem. Met de bijgeleverde afstandsbediening is dit systeem optimaal te regelen. Bij een lager vermogen toont het toestel nog een speels vlammenspel. Dankzij dit systeem kunt u tot wel 50% besparen op uw gasverbruik. Neem een kijkje bij de modellen de Dru Maestro 80/2 en de DRU Lugo 80/2.

 

Element4

Element4 staat bekend om zijn tweezijdige gashaarden met een zeer geringe inbouwdiepte. Dankzij deze diepte vindt u ongetwijfeld een prachtige plek in uw woonkamer. De serie bestaat voornamelijk uit modellen met een brede ruit, zodat u een optimaal zicht heeft op het vlammenspel. Ieder toestel is leverbaar met diverse branderbedekkingen zoals witte Carrara kiezels, fraaie brilliants, blackstone bodembedekkers en een houtset. Tevens is de achterwand naar eigen smaak te decoreren in een stalen wand of zwart keramisch glas. In combinatie met een haardplateau van MDF of natuursteen is een Element4 gashaard een blikvanger in uw huis. De prachtige modellen Element4 Bidore 95 MKII en de Element4 Bidore 140 MKII zijn tegen een schappelijke prijs te leveren.

Helex

Standaard worden de gashaarden van Helex geleverd met een afstandsbediening, een bedieningsluik en een houtstammenset. Optioneel kunt u de tweezijdige haard uitrusten met de brander decoratie pebbles of Carrara steentjes. Daarnaast is de achterwand uit te voeren in twee verschillende achterwanden, namelijk lamellen of een zwart spiegelende glazen achterwand. Bekijk bijvoorbeeld het model de Helex I-Frame 120 38 Hoek L/R. Dit is een fantastische hoekhaard die als een linkermodel -en een rechtermodel te verkrijgen is. Deze tweezijdige gashaard is ideaal te plaatsen in een vrijstaande wand.