Elektrische haard British Fires

Elektrische haard British Fires

Ons assortiment

Haardenexpert is officieel dealer van British Fires elektrische haarden. Het merk British Fires levert luxe designhaarden met een vleugje Britse klasse. In deze haarden zit de Air Curtain Technology verwerkt. Middels dubbele uitlaten boven de glasruit komt luchtcirculatie tot stand. Hoe werkt het precies? De bovenste uitlaat zuigt de koude kamerlucht in uw woning aan, warmt deze lucht op en verspreidt de verwarmde lucht daarna via de onderste uitlaat door twee trechters in uw vertrek. 

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

British Fires elektrische haarden

Hoogwaardige materialen en excellente vlamtechniek

Bij aanschaf van een elektrische haard van British Fires zit een standaard houtset. Kiest u voor een Deluxe houtset dan krijgt u echte houtstammen die met de hand geschroeid en verkoold zijn. Deze handgemaakte houtset is alleen verkrijgbaar bij de volgende inbouwhaarden van British Fires: New Forest 870, New Forest 1200, New Forest 1600, Brockenhurst Suite and Winchester Suite.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op