Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Revillusion

Al jarenlang is Dimplex een grote schakel, zo niet de grootste, op de markt van elektrische haarden. Daarnaast is Dimplex producent van gashaarden en houtkachels. Met zo 10.000 werknemers wordt er elke dag hard gewerkt om u een zo mooi mogelijk assortiment te kunnen bieden.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Revillusion technologie

Dimplex werkt continue aan het verbeteren en uitbreiden van het aanbod elektrische haarden. Binnenkort wordt er een gloednieuwe techniek uitgebracht die een zeer realistisch vuurbeeld laat zien in een elektrische haard. Deze techniek heet de ‘Revillusion technologie’. De Revillusion technologie maakt elektrische sfeerhaarden een nog mooiere aanwinst voor in de woonkamer.  

Wat gaat er veranderen?

Op dit moment zijn de haarden voorzien van een traditionele spiegel. Deze wordt vervangen voor een translucent spiegel-scherm, waardoor er minder last zal zijn van weerspiegeling.

Daarnaast is er een LED backlight toegevoegd, zodat er een visuele diepte ontstaat.

Tot slot is een groot verschil met de voorgaande technieken dat de vlammen groter zijn en meer lijken te ‘dansen’. Ook zijn de houtstammen zo aangepast dat ze nóg meer lijken om echte houtstammen.