Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Inzet houtkachels

Wanneer u al voorzien bent van een schouw in uw woning, dan kan een inzet houtkachel een goede keus zijn. Een inzetkachel is namelijk een kachel die wordt geplaatst in een bestaande schouw, waardoor u gemakkelijk zonder moeilijke verbouwing, de haard kunt moderniseren.

82 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 10
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 10

82 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 10
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 10

Inzet houtkachels

Bij een inzet houtkachel wordt de kachel in een bestaande situatie geplaatst zonder dat er een grote verbouwing nodig is. Hierdoor zijn de kosten inclusief installatie van een inzethaard over het algemeen lager dan de kosten van het installeren van een inbouwhaard.

Bij een inzet houtkachel wordt het rookkanaal volledig weggewerkt, waardoor er een strak geheel ontstaat. Er zijn vele verschillende inzet houtkachels te verkrijgen. Kachels met een verschillende uitstraling, verschillende groottes en inzetkachels met een front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht. Er is genoeg keuze voor iedereen!

Voordeel inzethaard

Een inzet houtkachel heeft een vele malen hoger rendement dan een open haard, maar biedt dezelfde sfeer. Bij een open haard wordt vaak een rendement behaald van slechts 10% terwijl dit bij inzethaarden ligt op een percentage van 65% gemiddeld.

Haardenexpert biedt vele verschillende inzethaarden aan van diverse merken. Neem gerust een kijkje bij ons assortiment. Heeft u vragen? Dan beantwoorden wij die graag.