• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Vrijstaande gashaard

Vrijstaande gashaard

Ons assortiment

De vrijstaande gashaarden van Haardenexpert zijn zeer eenvoudig te plaatsen in iedere woonruimte, of het nou hoekmodel of een frontmodel betreft. Deze toestellen zijn in verschillende varianten te leveren, namelijk van modellen met een frontaal of een driezijdig vuurzicht. Daarnaast kiest u voor een lage of een hoge gashaard vrijstaand. Niet alleen het uiterlijk is een onderscheidende factor, maar ook het innerlijk. Bepaalde vrijstaande gashaarden en kachels kunt u voorzien van een open of een gesloten verbrandingssysteem. Bij een open systeem haalt het toestel de verse zuurstof uit de woonruimte. Dit geldt niet voor een gesloten systeem. De verse lucht wordt dan vanuit een externe ruimte getrokken.

Welke gashaard vrijstaand zoekt u?

Ontdek hier ons aanbod

vrijstaande gashaard kopen

Vrijstaande gashaard assortiment

Van Faber

Binnen het hoogwaardige assortiment van Faber vindt u zeer gebruiksvriendelijke, vrijstaande gashaarden van Faber terug. Om de verbranding tot stand te laten komen, zijn de toestellen voorzien met een gesloten verbrandingssysteem. De gaskachel wordt dan geïnstalleerd met een concentrisch kanaal, waarbij de afvoer flexibel en ruimtebesparend naar buiten leidt. Dit is in veel woonsituaties een perfecte oplossing. Bekijk bijvoorbeeld het moderne model de Faber Farum. Dit is een compacte gaskachel met een grote ruit, zodat u een optimaal zicht heeft op het prachtige vuurbeeld. Met het beperkte vermogen van 3,2kW is dit toestel bestemd voor goed geïsoleerde woningen en kleinere ruimtes. Daarnaast is de Faber Blokhus een uitstekende keus. De Faber Blokhus is verkrijgbaar met verschillende modules zoals LED, Symbio en rendementsmodule. Deze schitterende kachel wekt een nominaal vermogen van 4,4kW op.

gaskachel vrijstaand design

Vrijstaande gaskachels van Dru

Een aanwinst voor uw wooninterieur

Heeft u interesse in een driezijdige gaskachel? Dan is de DRU Trio een aanwinst voor uw wooninterieur. Dankzij de twee zijruiten heeft u vanuit meerdere hoeken een optimaal zicht op het fraaie vlammenspel. DRU levert niet alleen een driezijdig toestel, maar ook een gaskachel met een frontaal vuurzicht, namelijk de DRU Circo. Dit toestel is voorzien van een elegante en gebogen vormgeving. Hierdoor zijn de vlammen frontaal en vanaf de zijkant te bewonderen. Deze gaskachel vrijstaand modern plaatst u bijvoorbeeld in het midden van de muur of in de hoek. Met de bijgeleverde afstandsbediening is het vermogen optimaal te regelen. Vanuit de luie stoel bepaalt u tot in de puntjes hoe warm uw woonkamer wordt.

gashaard vrijstaand

Vrijstaande gaskachels alternatieven

Van Wanders

Ook Wanders heeft zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, vrijstaande gaskachels van Wanders. Binnen de Wanders Balsa gashaard serie vindt u de fantastische modellen de Wanders Balsa 75 en de Wanders Balsa 100. De Wanders Balsa 75 betreft een compacte, driezijdige kachel met een zwarte bekleding. Toch wekt deze krachtpatser een nominaal vermogen van 6,2kW op. Het vlammenspel is ideaal te aanschouwen wanneer u comfortabel op de bank zit. Het toestel betreft namelijk een laag model, waarbij u in de zithouding optimaal geniet van de verbluffende vlammen. In combinatie met een aanzienlijk rendement van 75% stookt u zeer energiezuinig. Heeft u toch liever een hoger model? Dan is de Wanders Balsa 100 een prachtig alternatief. Dit toestel is ongeveer 30cm hoger dan de Wanders Balsa 75. Ook deze gaskachel is voorzien van fraaie zijruiten, een optimale verbranding, een hoog rendement en een moderne vormgeving.

vrijstaande gaskachel modern

Gashaard losstaand kopen?

Ontdek ons grote assortiment

Bij Haardenexpert vindt u een breed assortiment aan verschillende gashaarden vrijstaand met modern design . Bent u niet op zoek naar een lossstaande gashaard? Wellicht is een inbouw gashaard, inzet gaskachel, of hangende gashaard dan iets voor u. 

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op