Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vrijstaande gaskachel

De vrijstaande gashaarden van Haardenexpert zijn zeer eenvoudig te plaatsen in iedere woonruimte, of het nou hoekmodel of een frontmodel betreft. Deze toestellen zijn in verschillende varianten te leveren, namelijk van modellen met een frontaal of een driezijdig vuurzicht. Daarnaast kiest u voor een lage of een hoge gaskachel. Niet alleen het uiterlijk is een onderscheidende factor, maar ook het innerlijk. Bepaalde vrijstaande gashaarden kunt u voorzien van een open of een gesloten verbrandingssysteem. Bij een open systeem haalt het toestel de verse zuurstof uit de woonruimte. Dit geldt niet voor een gesloten systeem. De verse lucht wordt dan vanuit een externe ruimte getrokken.

74 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

74 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

Vrijstaande gaskachel

Faber

Binnen het hoogwaardige assortiment van Faber vindt u zeer gebruiksvriendelijke, vrijstaande gashaarden terug. Om de verbranding tot stand te laten komen, zijn de toestellen voorzien met een gesloten verbrandingssysteem. De gaskachel wordt dan geïnstalleerd met een concentrisch kanaal, waarbij de afvoer flexibel en ruimtebesparend naar buiten leidt. Dit is in veel woonsituaties een perfecte oplossing. Bekijk bijvoorbeeld het moderne model de Faber Farum. Dit is een compacte gaskachel met een grote ruit, zodat u een optimaal zicht heeft op het prachtige vuurbeeld. Met het beperkte vermogen van 3,2kW is dit toestel bestemd voor goed geïsoleerde woningen en kleinere ruimtes. Daarnaast is de Faber Blokhus een uitstekende keus. De Faber Blokhus is verkrijgbaar met verschillende modules zoals LED, Symbio en rendementsmodule. Deze schitterende kachel wekt een nominaal vermogen van 4,4kW op.

 

DRU

Heeft u interesse in een driezijdige gaskachel? Dan is de DRU Trio een aanwinst voor uw wooninterieur! Dankzij de twee zijruiten heeft u vanuit meerdere hoeken een optimaal zicht op het fraaie vlammenspel. DRU levert niet alleen een driezijdig toestel, maar ook een gaskachel met een frontaal vuurzicht, namelijk de DRU Circo. Dit toestel is voorzien van een elegante en gebogen vormgeving. Hierdoor zijn de vlammen frontaal en vanaf de zijkant te bewonderen. Deze vrijstaande gaskachel plaatst u bijvoorbeeld in het midden van de muur of in de hoek. Met de bijgeleverde afstandsbediening is het vermogen optimaal te regelen. Vanuit de luie stoel bepaalt u tot in de puntjes hoe warm uw woonkamer wordt.

 

Wanders

Ook Wanders heeft zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, vrijstaande gaskachels. Binnen de Wanders Balsa serie vindt u de fantastische modellen de Wanders Balsa 75 en de Wanders Balsa 100. De Wanders Balsa 75 betreft een compacte, driezijdige kachel met een zwarte bekleding. Toch wekt deze krachtpatser een nominaal vermogen van 6,2kW op. Het vlammenspel is ideaal te aanschouwen wanneer u comfortabel op de bank zit. Het toestel betreft namelijk een laag model, waarbij u in de zithouding optimaal geniet van de verbluffende vlammen. In combinatie met een aanzienlijk rendement van 75% stookt u zeer energiezuinig. Heeft u toch liever een hoger model? Dan is de Wanders Balsa 100 een prachtig alternatief. Dit toestel is ongeveer 30cm hoger dan de Wanders Balsa 75. Ook deze gaskachel is voorzien van fraaie zijruiten, een optimale verbranding, een hoog rendement en een moderne vormgeving.

 

Janus

Tenslotte maakt u kennis met het aanbod van het merk Janus. Deze fronthaarden zijn onder de naam Janus2 op de markt geïntroduceerd. Deze vrijstaande gaskachels zijn voorzien van een antraciete vormgeving, een gesloten systeem, een krachtig vermogen en een fraai rendement. Bekijk onder andere het model de Janus2 Ûle. Dit is een perfect afgewerkte en compacte kachel. Deze kachel is standaard uitgevoerd met vier poten, waardoor het vlammenspel hoger geplaatst is. Optioneel schaft u een vloerplaat aan, zodat het laminaat of de vloer wordt beschermd. Bent u niet verkocht van het onderstel? Overweeg dan de Janus2 Ljip. Dit toestel is uitgevoerd met een bijzondere voet, waardoor het model een industrieel karakter heeft.

Gashaard losstaand kopen

Op Haardenexpert vindt u een breed assortiment aan verschillende gashaarden. Bent u niet op zoek naar een lossstaande gashaard? Wellicht is een inbouw gashaard, inzetkachel, of vrijhangende gashaard dan iets voor u.