Vrijstaande gaskachel

Vrijstaande gaskachel

Ons assortiment

De vrijstaande gashaarden van Haardenexpert zijn zeer eenvoudig te plaatsen in iedere woonruimte, of het nou hoekmodel of een frontmodel betreft. Deze toestellen zijn in verschillende varianten te leveren, namelijk van modellen met een frontaal of een driezijdig vuurzicht. Daarnaast kiest u voor een lage of een hoge gashaard vrijstaand. Niet alleen het uiterlijk is een onderscheidende factor, maar ook het innerlijk. Bepaalde vrijstaande gashaarden kunt u voorzien van een open of een gesloten verbrandingssysteem. Bij een open systeem haalt het toestel de verse zuurstof uit de woonruimte. Dit geldt niet voor een gesloten systeem. De verse lucht wordt dan vanuit een externe ruimte getrokken.

 

 

Faber vrijstaande haarden

Faber vrijstaande haarden

Een hoogwaardig assortiment

Binnen het hoogwaardige assortiment van Faber vindt u zeer gebruiksvriendelijke, vrijstaande gashaarden van Faber terug. Om de verbranding tot stand te laten komen, zijn de toestellen voorzien met een gesloten verbrandingssysteem. De gaskachel wordt dan geïnstalleerd met een concentrisch kanaal, waarbij de afvoer flexibel en ruimtebesparend naar buiten leidt. Dit is in veel woonsituaties een perfecte oplossing. Bekijk bijvoorbeeld het moderne model de Faber Farum. Dit is een compacte gaskachel met een grote ruit, zodat u een optimaal zicht heeft op het prachtige vuurbeeld. Met het beperkte vermogen van 3,2kW is dit toestel bestemd voor goed geïsoleerde woningen en kleinere ruimtes. Daarnaast is de Faber Blokhus een uitstekende keus. De Faber Blokhus is verkrijgbaar met verschillende modules zoals LED, Symbio en rendementsmodule. Deze schitterende kachel wekt een nominaal vermogen van 4,4kW op.

Vrijstaande gaskachels van Dru

Vrijstaande gaskachels van Dru

Een aanwinst voor uw wooninterieur

Heeft u interesse in een driezijdige gaskachel? Dan is de DRU Trio een aanwinst voor uw wooninterieur. Dankzij de twee zijruiten heeft u vanuit meerdere hoeken een optimaal zicht op het fraaie vlammenspel. DRU levert niet alleen een driezijdig toestel, maar ook een gaskachel met een frontaal vuurzicht, namelijk de DRU Circo. Dit toestel is voorzien van een elegante en gebogen vormgeving. Hierdoor zijn de vlammen frontaal en vanaf de zijkant te bewonderen. Deze gaskachel vrijstaand modern plaatst u bijvoorbeeld in het midden van de muur of in de hoek. Met de bijgeleverde afstandsbediening is het vermogen optimaal te regelen. Vanuit de luie stoel bepaalt u tot in de puntjes hoe warm uw woonkamer wordt.

 

Wanders vrijstaande gaskachels

Wanders vrijstaande gaskachels

Verschillende alternatieven

Ook Wanders heeft zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, vrijstaande gaskachels van Wanders. Binnen de Wanders Balsa gashaard serie vindt u de fantastische modellen de Wanders Balsa 75 en de Wanders Balsa 100. De Wanders Balsa 75 betreft een compacte, driezijdige kachel met een zwarte bekleding. Toch wekt deze krachtpatser een nominaal vermogen van 6,2kW op. Het vlammenspel is ideaal te aanschouwen wanneer u comfortabel op de bank zit. Het toestel betreft namelijk een laag model, waarbij u in de zithouding optimaal geniet van de verbluffende vlammen. In combinatie met een aanzienlijk rendement van 75% stookt u zeer energiezuinig. Heeft u toch liever een hoger model? Dan is de Wanders Balsa 100 een prachtig alternatief. Dit toestel is ongeveer 30cm hoger dan de Wanders Balsa 75. Ook deze gaskachel is voorzien van fraaie zijruiten, een optimale verbranding, een hoog rendement en een moderne vormgeving.

Gashaard losstaand kopen?

Gashaard losstaand kopen?

Ontdek ons grote assortiment

Bij Haardenexpert vindt u een breed assortiment aan verschillende gashaarden. Bent u niet op zoek naar een lossstaande gashaard? Wellicht is een inbouw gashaard, inzet gaskachel, of hangende gashaard dan iets voor u. 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert