• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Altech Grande Nobles Complet

Houtkachels
€ 5.675

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Altech Grande Nobles Complet

De naam spreekt voor zich. De Altech Grande Noblès Complet houtkachel is de meest complete haard uit de Altech Grande Noblès serie! De serie bestaat uit 4 haarden, die allemaal modulair zijn opgebouwd. Altech ontwikkelde een basismodel met diverse uitbreidingsmogelijkheden. De Complet is naast de stookkamer voorzien van een houtvak én bakoven! Meer weten over deze bijzondere haard? Lees hieronder verder.

Breng de sfeer in huis met de Grande Noblès Complet speksteenkachel

De haarden uit de Grande Noblès serie zijn allemaal afgewerkt met speksteen. Deze natuursteensoort heeft een bijzonder mooie uitstraling. Het steen is samengesteld uit verschillende mineralen. Daardoor ziet ieder speksteenblok, en daarmee iedere Complet haard, er uniek uit! De grote stookkamer is voorzien van een riante ruit, waardoor het vuur goed zichtbaar is. Met het handige houtvak heeft u altijd stookhout bij de hand. Door het stookhout onder de haard te plaatsen, wordt het hout goed droog. Ook is het vanuit design oogpunt een mooie toevoeging aan het interieur. Met de bakoven boven de stookkamer brengt u pas écht de sfeer in huis. Deze stelt u in staat om pizza’s, broodjes of andere lekkernijen te bakken terwijl u geniet van het vlammenspel.

De Grande Noblès Complet houthaard past in ieder interieur

Naast het exclusieve speksteen beschikt de haard over een gietijzeren frame. Het gietijzer is verkrijgbaar in lichtgrijs, antraciet of zwart. Het speksteen heeft een naturel kleur. Heeft u liever een haard in universele kleur? Dan kunnen wij de haard behandelen met een vuurvaste lak. Zo past de haard altijd in ieder interieur.

Met de Grande Noblès Complet haard bent u klaar voor de toekomst

Houthaarden staan niet bekend om hun milieuvriendelijkheid. Toch is niets minder waar. Met het oog op een duurzame toekomst heeft Altech alternatieve technologieën ontwikkeld. Zo maken ze niet alleen vanwege de uitstraling gebruik van speksteen. Maar ook vanwege de accumulerende eigenschappen. Dit betekent dat speksteen warmte goed kan vasthouden. Door deze eigenschap te combineren met optimale verbrandingscondities, lopen de temperaturen in de stookkamer hoog op. Het resultaat? Stookhout verbrandt bijna helemaal, waardoor er zo min mogelijk reststoffen achterblijven. De uitstoot van C02 en fijnstof is daardoor minimaal! Concreet heeft de Altech Grande Noblès Complet speksteenhaard een rendement van 80%. En met een vermogen tot wel 11 kW kan deze haard een woning tot 210 m3 verwarmen!

Altech Grande Noblès Complet kachel kopen?

Ziet u de Grande Noblès Complet haard al bij u in de woning staan? Vraag dan bovenaan de pagina een vrijblijvende aanbieding aan. Of kom gezellig bij ons langs in de showroom in Apeldoorn of Rijssen!

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkAltech
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen11,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Een kachel van speksteen

Een kachel van speksteen

Voel warmte, proef sfeer, zie kwaliteit.

De compacte speksteenkachels van Altech zijn uniek in de wereld van haarden en kachels. Kachels van Altech staan bekend om hun gebruiksgemak, design, rendement én duurzaamheid. Alles wat u van een speksteenkachel verwacht, is aanwezig in deze haard. Speksteenhaarden van Altech worden handgemaakt en voldoen aan de allerhoogste eisen en richtlijnen. En dat al meer dan 35 jaar lang!

Verschillende mogelijkheden

Altech Nobles én Grande Nobles

Verschillende varianten Afmeting (bxhxd) Omschrijving
Altech Nobles Basis 55x52x35cm Basismodel
Altech Nobles Depot 55x70x35cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Basis 63x64x41cm Basismodel
Altech Grande Nobles Depot 63x79x43cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Gourmet 63x89x43cm Met kookgedeelte
Altech Grande Nobles Complet 62x105x43cm Met kookgedeelte en houtvak

Massief speksteen

Massief speksteen

Hoog vermogen en rendement

Massief speksteen, dát is de basis van elke speksteenkachel van Altech. Dit houdt in dat het grootste deel van de haard bestaat uit speksteen wat is geplaatst in een gietijzeren frame. Afhankelijk van het model haard wordt er 100 tot 300 kg speksteen gebruikt. Met uitzondering van de Massiv, daar ligt het gewicht met 900 tot 1100 kg een stuk hoger.

Maximale warmte

Maximale warmte

Uit elk houtblok

Speksteen functioneert eigenlijk net als een accu. Warmte wordt opgeslagen in de steen en straalt vervolgens de ruimte in. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur straalt de steen nog warmte uit. Mede daardoor behoort een speksteenkachel tot een van de meest duurzame haarden. U haalt gegarandeerd het maximale rendement uit een houtblok, elke keer weer.

Kleurmogelijkheden

Kleurmogelijkheden

Speksteen naturel en uni-kleur zwart

Deze speksteenkachel kan worden uitgevoerd in twee verschillende kleuren. Welke kleur past het beste in uw interieur?

Lichtgrijs Traditionele speksteenkleur met antraciet frame
Uni-kleur zwart Zwarte speksteenkleur en frame

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Altech Grande Nobles Complet Houtkachels

De Altech Grande Nobles Complet is een vrijstaande houtkachel van het merk Altech.

Ontvang aanbieding