Barbas gashaarden

Barbas gashaarden

Ons assortiment

Onder het merk Barbas is er een nieuwe lijn driezijdige gashaarden geïntroduceerd: de Barbas Gas Fire Panorama. Deze inbouw gashaarden van Barbas worden standaard voorzien van de nieuwste brander. De Premium Fire 2. Die bestaat uit zeven losse, stalen branders. Een speciale brander, waarbij de vlammen echt uit de stammen komen. Daardoor wordt het vlammenspel nog realistischer en en een levensecht vuurbeeld gecreëerd.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Barbas gashaarden modellen

Barbas gashaarden modellen

Alle opties op een rij

De Barbas Gas Fire Panorama gashaard is een unieke, driezijdige gashaard met een uitstraling op het hoogste niveau. Verkrijgbaar in zes verschillende modellen, allemaal met een eigen afmeting. Bij deze Barbas gashaarden is een 4 cm of 10 cm kader verkrijgbaar. 

Design van een Barbas gaskachel

Design van een Barbas gaskachel

Hoogstaand en bijzonder

De nieuwste toevoegingen aan het het assortiment Barbas gaskachels kenmerkt zich door een hoogstaand en bijzonder design. Een terugliggende achterwand zorgt voor een beschutte stookplaats die bijdraagt aan een gezellige en intieme sfeer. Bij deze driezijdige gashaarden heeft u keuze uit verschillende soorten achterwanden. Verkrijgbaar in stalen vlak, zwart keramisch of geribbeld staal.

Vragen of meer informatie?

Vragen of meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Haardenexpert helpt u graag verder bij de aanschaf van een gashaard. Onze deskundige haardenadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van informatie. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de gashaarden van Barbas? Neem dan contact met ons op. Wij zetten graag samen met u alle mogelijkheden op een rijtje.

 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert