Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Barbas gashaarden

Onder het merk Barbas is er een nieuwe lijn driezijdige gashaarden geïntroduceerd: de Barbas Gas Fire Panorama. Deze inbouw gashaarden van Barbas worden standaard voorzien van de nieuwste brander. De Premium Fire 2. Die bestaat uit zeven losse, stalen branders. Een speciale brander, waarbij de vlammen echt uit de stammen komen. Daardoor wordt het vlammenspel nog realistischer en en een levensecht vuurbeeld gecreëerd.

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Barbas gashaarden, de modellen

De Barbas Gas Fire Panorama gashaard is een unieke, driezijdige gashaard met een uitstraling op het hoogste niveau. Verkrijgbaar in zes verschillende modellen, allemaal met een eigen afmeting. Bij deze Barbas gashaarden is een 4 cm of 10 cm kader verkrijgbaar. 

Design van de een Barbas gaskachel

De nieuwste toevoegingen aan het het assortiment Barbas gaskachels kenmerkt zich door een hoogstaand en bijzonder design. Een terugliggende achterwand zorgt voor een beschutte stookplaats die bijdraagt aan een gezellige en intieme sfeer. Bij deze driezijdige gashaarden heeft u keuze uit verschillende soorten achterwanden. Verkrijgbaar in stalen vlak, zwart keramisch of geribbeld staal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

Haardenexpert helpt u graag verder bij de aanschaf van een Barbas gashaard. Onze deskundige haardenadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van informatie. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de gashaarden van Barbas? Neem dan contact met ons op! Wij zette graag samen met u alle mogelijkheden op een rijtje.