Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

Dru gashaard

DRU heeft met zijn hoogwaardige inbouwgashaarden een sterke positie in Nederland gerealiseerd. De haarden zijn in te delen in hoekhaarden, driezijdige haarden en fronthaarden. Er is altijd een prachtige inbouwgashaard die aansluit op uw interieur. De meest populaire gashaarden zijn de DRU Metro en de DRU Maestro. Naast de verbluffende vormgeving is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de gashaarden. Met een druk op de knop, creëert u een knusse sfeer en behaaglijke warmte. De DRU gashaarden bezitten een aanzienlijk rendement en zijn milieuvriendelijk. Tenslotte heeft de hoogstaande ontwikkeling en jarenlange ervaring gezorgd voor een levensecht vlammenspel.

72 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

72 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

Dru gashaard inbouw

Door de jaren heen heeft DRU veel geïnvesteerd in zijn gashaarden om te blijven innoveren. De meest recente innovaties zijn de systemen DRU Eco Wave en de DRU Powervent. Alle DRU gashaarden zijn uitgevoerd met het energiezuinige en kostenbesparende DRU Eco Wave systeem. Met een eenvoudige handeling kunt u het vermogen van de brander lager zetten, zonder dat het vuurbeeld zijn schoonheid verliest. Hierdoor wordt het nooit te warm in uw woonkamer. Het is dus overbodig om de gashaard te doven of op een zeer laag vermogen te zetten. Met het DRU Eco Wave systeem bespaart u tot 50% op uw energieverbruik.

Daarnaast is het DRU Powervent systeem in het leven geroepen. Dit systeem maakt het mogelijk om een bepaalde gashaard overal in uw woning te plaatsen. De buitenluchtaansluiting kan met een maximale lengte van 60 meter aangelegd worden. Dit kan verticaal, horizontaal of via verschillende bochten. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig om de haard een prachtig plek te geven, zonder dat het afvoer zichtbaar is. Een ideale oplossing voor tussenwoningen en appartementen. Voor de beste ervaring combineert u het DRU Powervent systeem met de Eco Wave functie.

DRU is leverancier van hoogstaande merken Spartherm en Dovre

Het DRU gashaardenassortiment is enorm uitgebreid. Naast de eigen hout–en gashaarden is DRU ook de importeur van de populaire merken Spartherm en Dovre. Het assortiment van DRU bestaat uit de volgende series en uitvoeringen:

 

DRU gashaard bedienen met smartphone of tablet

De DRU Eco Wave-haarden zijn te bedienen met een tablet of smartphone. Het enige wat u nodig heeft is een wifi-verbinding en de gratis DRU applicatie. Met deze applicatie kunt u de gashaard aan –en uitschakelen, het vermogen aanpassen en de uw favoriete vlammenpatroon kiezen. Kies uit drie voorgeprogrammeerde standen, namelijk ‘Luxe’, ‘Spaar’ en ‘Comfort’. Met de stand Comfort bepaalt u zelf het vlammenpatroon. Het is niet alleen mogelijk om met de applicatie de haard bedienen, maar u ontvangt ook praktische informatie. U krijgt bijvoorbeeld een melding wanneer u de haard moet schoonmaken of hoe u eventuele storingen verhelpt.

DRU Eco Wave

Om de gebruiksvriendelijke applicatie te gebruiken, dient u de communicatiemodule van DRU aan te schaffen. Deze uitbreiding is vereist om te profiteren van de voordelen van uw nieuwe DRU haard. De module wordt simpelweg met uw netwerk verbonden. Daarnaast heeft de accessoire een eigen netstroomaansluiting nodig. Nadat u al deze handelingen heeft uitgevoerd, is de DRU applicatie klaar voor gebruik.

DRU Eco Wave voordelen

De volgende series en DRU gashaard producten zijn voorzien met de praktische DRU Eco Wave:

 

Series                            Producten                     
DRU Lugo DRU Cosmo
DRU Metro DRU Cosmo Tunnel
DRU Excellence DRU Centro 100
DRU Maestro DRU Paco