Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru gashaard

DRU heeft met zijn hoogwaardige inbouwgashaarden een sterke positie in Nederland gerealiseerd. De haarden zijn in te delen in hoekhaarden, driezijdige haarden en fronthaarden. Er is altijd een prachtige inbouwgashaard die aansluit op uw interieur. De meest populaire gashaarden zijn de DRU Metro en de DRU Maestro. Naast de verbluffende vormgeving is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de gashaarden. Met een druk op de knop, creëert u een knusse sfeer en behaaglijke warmte. De DRU gashaarden bezitten een aanzienlijk rendement en zijn milieuvriendelijk. Tenslotte heeft de hoogstaande ontwikkeling en jarenlange ervaring gezorgd voor een levensecht vlammenspel.

 

71 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

71 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

Dru gashaard inbouw

Dru, een meer dan 250 jaar oud oer Hollands bedrijf. Bekend geworden door de productie van gietijzeren potten en pannen en inmiddels omgeschakeld naar een hipermoderne speler in de haarden. Door te blijven inoveren en mee te schakelen met de tijd zijn ze er in geschlaagd om te blijven groeien en bestaansrecht te houden in een steeds vernieuwende wereld.

Wanneer u kiest voor een haard van Dru weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Al vanaf de start van Haardenexpert zijn we erkend dealer van dit schitterende merk. Zowel op het gebied van gashaarden als houtkachels heeft DRU een sterke markpositie. 

De gashaarden van DRU zijn onder te verdelen in 2 groepen. De inbouw gashaarden van DRU en de vrijstaande gashaarden van DRU. De series waaronder alle gashaarden vallen hebben we hieronder even voor u op een rijtje gezet.

Inbouw gashaard DRU

 • DRU Metro
 • DRU Maestro
 • DRU Lugo
 

Vrijstaande gashaard DRU

 • DRU Trio
 • DRU Circo
 • DRU Polo

In 1754 werd Dru opgericht. Het bedrijf kreeg grote bekendheid doorde productie van gietijzeren producten zoals potten en pannen. Toen aardgas werd ontdekt, schakelde het bedrijf over naar de productie van gas verwarmingsapparaten. Door de jaren heen heeft DRU veel geïnvesteerd in zijn gashaarden om te blijven innoveren. Hierdoor beschikt Dru inmiddels over een zeer ruim assortiment met verschillende typen gashaarden, zoals inbouwgashaarden, vrijstaande gashaarden en vrijhangende gashaarden. Daarnaast is er een keuze te maken tussen haarden met een open of een gesloten verbranding. Een open verbranding houdtin dat de zuurstof uit de ruimte wordt gehaald waar de haard geplaatst is. Bij een gesloten verbranding komt de zuurstof van buiten. Heeft u een goed geïsoleerde woning? Dan kunt u het beste kiezen voor een gesloten verbranding.

Naast het uitbreiden van het assortiment is het bedrijf constant bezig met innovaties. De meest recente innovaties zijn de systemen DRU Eco Wave en de DRU Powervent. Alle DRU gashaarden zijn uitgevoerd met het energiezuinige en kostenbesparende DRU Eco Wave systeem. Met een eenvoudige handeling kunt u het vermogen van de brander lager zetten, zonder dat het vuurbeeld zijn schoonheid verliest. Hierdoor wordt het nooit te warm in uw woonkamer. Het is dus overbodig om de gashaard te doven of op een zeer laag vermogen te zetten. Met het DRU Eco Wave systeem bespaart u tot 50% op uw energieverbruik.

Daarnaast is het DRU Powervent systeem in het leven geroepen. Dit systeem maakt het mogelijk om een bepaalde gashaard overal in uw woning te plaatsen. De buitenluchtaansluiting kan met een maximale lengte van 60 meter aangelegd worden. Dit kan verticaal, horizontaal of via verschillende bochten. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig om de haard een prachtig plek te geven, zonder dat het afvoer zichtbaar is. Een ideale oplossing voor tussenwoningen en appartementen. Voor de beste ervaring combineert u het DRU Powervent systeem met de Eco Wave functie.

DRU hoort bij de top haardenfabrikant van Nederland!

Het DRU gashaardenassortiment is enorm uitgebreid. Het assortiment van DRU bestaat uit de volgende series en uitvoeringen:

DRU gashaard bedienen met smartphone of tablet

De DRU Eco Wave-haarden zijn te bedienen met een tablet of smartphone. Het enige wat u nodig heeft is een wifi-verbinding en de gratis DRU applicatie. Met deze applicatie kunt u de gashaard aan –en uitschakelen, het vermogen aanpassen en de uw favoriete vlammenpatroon kiezen. Kies uit drie voorgeprogrammeerde standen, namelijk ‘Luxe’, ‘Spaar’ en ‘Comfort’. Met de stand Comfort bepaalt u zelf het vlammenpatroon. Het is niet alleen mogelijk om met de applicatie de haard bedienen, maar u ontvangt ook praktische informatie. U krijgt bijvoorbeeld een melding wanneer u de haard moet schoonmaken of hoe u eventuele storingen verhelpt.

DRU Eco Wave

Om de gebruiksvriendelijke applicatie te gebruiken, dient u de communicatiemodule van DRU aan te schaffen. Deze uitbreiding is vereist om te profiteren van de voordelen van uw nieuwe DRU haard. De module wordt simpelweg met uw netwerk verbonden. Daarnaast heeft de accessoire een eigen netstroomaansluiting nodig. Nadat u al deze handelingen heeft uitgevoerd, is de DRU applicatie klaar voor gebruik.

DRU Eco Wave voordelen