Spartherm houtkachels

Spartherm houtkachels

Ons assortiment

Het merk Spartherm staat bekend om zijn hoogwaardige assortiment met houthaarden en houtkachels. Binnen het ruime aanbod wordt er onderscheid gemaakt tussen diverse uitvoeringen, namelijk vrijstaande kachels, inbouwhaarden (bijv. Spartherm Premium), inzethaarden, hoekhaarden, driezijdige haarden en tunnelhaarden. Zo zit er ongetwijfeld een toestel tussen die aan al uw verwachtingen kunt voldoen. Deze modellen zijn gericht om een optimale vuurbeleving en een duurzame warmte te geven. Daarnaast herkent u het merk aan een schone verbranding en een zeer hoog rendement, zodat u fors bespaart op de stookkosten.

Merk: Spartherm

per pagina
Sorteer op
Pagina

Spartherm haarden

Spartherm haarden

Hoogwaardige houtkachels

Door de jaren heen is Spartherm een specialist geworden in de productie van hoogwaardige inbouwhaarden. Deze toestellen zijn te verkrijgen in een compacte fronthaard,  tunnelhaard tot een driezijdige houthaard. Dankzij de modernste technieken is ieder model voorzien van een hoog rendement, een krachtig vermogen en een zeer schone verbranding. De inbouwhaarden van Spartherm staan bekend om de minimalistische vormgeving, zodat de nadruk wordt gelegd op het prachtige vuurzicht. Tevens zijn de meeste haarden vervaardigd met het bijzondere liftdeursysteem, kortweg gezegd Spartherm liftdeurhaarden, waarmee u zowel gesloten als open kunt stoken. Wanneer u gesloten stookt, behaalt het toestel een fors rendement en een optimale verbranding. Wilt u de overheerlijke houtgeur ruiken en het geluid horen van de knetterende houtblokken? Dan schakelt u zeer eenvoudig naar open stoken. Werp bijvoorbeeld een blik op de modellen:

Vrijstaande Spartherm houtkachels

Vrijstaande Spartherm houtkachels

Moderne en ovalen vormgeving

U herkent de vrijstaande houtkachels van Spartherm aan de moderne en ovalen vormgeving (enkele modellen zijn voorzien van een rechthoekige vorm). Dankzij het bijzondere design heeft u een echte blikvanger in uw woonkamer staan. De meeste modellen bieden u een optimaal frontaal vuurzicht, waar u eindeloos van geniet. Denk hierbij aan de prachtige houtkachels als de Spartherm Ambiente A9, Spartherm Passo XS en de Spartherm Senso S. Heeft u liever een vrijstaande kachel met een tweezijdig vuurzicht? Dan schaft u de Spartherm Ambiente A8 (tunnelhaard) aan. Dit is het enige model dat voorzien is van twee zijden glas. Om een vrijstaande houtkachel een eigen karakter te geven, heeft u een scala aan interieur en exterieur mogelijkheden. Denk hierbij aan prachtige lakwerken, uitvoeringen (speksteen), een praktische houtopslag of een draaivoet.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert