Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm houtkachels

Het merk Spartherm staat bekend om zijn hoogwaardige assortiment met houthaarden en houtkachels. Binnen het ruime aanbod wordt er onderscheid gemaakt tussen diverse uitvoeringen, namelijk vrijstaande kachels, inbouwhaarden (bijv. Spartherm Premium), inzethaarden, hoekhaarden, driezijdige haarden en tunnelhaarden. Zo zit er ongetwijfeld een toestel tussen die aan al uw verwachtingen kunt voldoen. Deze modellen zijn gericht om een optimale vuurbeleving en een duurzame warmte te geven. Daarnaast herkent u het merk aan een schone verbranding en een zeer hoog rendement, zodat u fors bespaart op de stookkosten.

110 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 13
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 13

110 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 13
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 13

Diversiteit binnen het houthaarden aanbod van Spartherm

 

Inbouwhaarden

Door de jaren heen is Spartherm een specialist geworden in de productie van hoogwaardige inbouwhaarden. Deze toestellen zijn te verkrijgen in een compacte fronthaard, tunnelhaard tot een driezijdige houthaard. Dankzij de modernste technieken is ieder model voorzien van een hoog rendement, een krachtig vermogen en een zeer schone verbranding. De inbouwhaarden van Spartherm staan bekend om de minimalistische vormgeving, zodat de nadruk wordt gelegd op het prachtige vuurzicht. Tevens zijn de meeste haarden vervaardigd met het bijzondere liftdeursysteem (kortweg gezegd Spartherm liftdeurhaarden) waarmee u zowel gesloten als open kunt stoken. Wanneer u gesloten stookt, behaalt het toestel een fors rendement en een optimale verbranding. Wilt u de overheerlijke houtgeur ruiken en het geluid horen van de knetterende houtblokken? Dan schakelt u zeer eenvoudig naar open stoken. Werp bijvoorbeeld een blik op de modellen Spartherm Varia 2LR-80h (hoekhaard), de Spartherm Premium Varia ASh-2 (fronthaard), Spartherm Mini S-FDH (doorkijkhaard) en de Spartherm Arte 3RL-60H (driezijdige houthaard).

 

Vrijstaande houtkachels

U herkent de vrijstaande houtkachels van Spartherm aan de moderne en ovalen vormgeving (enkele modellen zijn voorzien van een rechthoekige vorm). Dankzij het bijzondere design heeft u een echte blikvanger in uw woonkamer staan. De meeste modellen bieden u een optimaal frontaal vuurzicht, waar u eindeloos van geniet. Denk hierbij aan de prachtige houtkachels als de Spartherm Passo M, Spartherm Ambiente A1 en de Spartherm Stovo S. Heeft u liever een vrijstaande kachel met een tweezijdig vuurzicht? Dan schaft u de Spartherm Ambiente A8 (tunnelhaard) aan. Dit is het enige model dat voorzien is van twee zijden glas. Om een vrijstaande houtkachel een eigen karakter te geven, heeft u een scala aan interieur en exterieur mogelijkheden. Denk hierbij aan prachtige lakwerken, uitvoeringen (speksteen), een praktische houtopslag of een draaivoet.

 

CV-haarden

Tot slot wordt het assortiment gevormd door diverse milieuvriendelijke CV-houthaarden. Deze haarden worden gekoppeld met uw centrale verwarmingssysteem. Dankzij de warmtewisselaar en de warmteafvoer van de kachel wordt u gehele huis, door het houtvuur, voorzien van warm water. De temperatuur van het houtvuur kunt u gebruiken voor diverse doeleinden, zoals radiatoren, warm douchwater of warm tapwater. Kortom, een CV-haard van Spartherm is een duurzame en kostenbesparende oplossing. Neem een kijkje bij de modellen de Spartherm Varia 1V H2O XXL en de Spartherm Varia Ah H2O.