Elektrische hanghaard

Elektrische hanghaard

Ons assortiment

Een elektrische hanghaard staat bekend om hun ultieme gebruiksgemak. Er hoeft niet met hout gesleept te worden of met zakken pellets, maar het is een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en u kunt direct genieten van de sfeer in huis. Er zijn verschillende soorten elektrische hanghaarden, bekijk wat Haardenexpert te bieden heeft.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Hangende elektrische haard

Kies voor een elektrische hanghaard

Wij helpen u graag

Elektrische hanghaarden zijn in opkomst. Dit is begrijpelijk, want de elektrische haard zorgt voor veel sfeer en is makkelijk in gebruik. Maar welke hanghaard elektrisch past bij u? Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. De mogelijkheden voor een elektrische hanghaard zijn eindeloos, Haardenexpert denkt graag met u mee om samen een passende oplossing te vinden.

hanghaarden elektrisch

Mogelijkheden van een hanghaard elektrisch

Met moderne vormgeving

Een hanghaard elektrisch is er in verschillende modellen en maten. Het juiste formaat in uw geval hangt natuurlijk af van uw eigen wensen. Het grote voordeel van een hangende elektrische haard is het ruimte-effect dat het creëert. De elektrische haard is niet uitgerust met een voet. De meeste hangende elektrische haarden hebben een breede ruit, waardoor u vanuit meerdere hoeken van het vuurbeeld kunt genieten.

elektrische haard hangend

Elektrische hanghaard installeren

Is enorm eenvoudig

U kunt de hangende elektrische haard eenvoudig tegen de muur of tegen een wand plaatsen, of u kunt ervoor kiezen om een hanghaard elektrisch samen met een ombouw te installeren. Veel huizen zijn het meest geschikt voor een wandpresentatie. Wanneer u een hangende elektrische haard tegen een muur of wand monteert, krijgt het eindresultaat een bijzondere uitstraling.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op