Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische hanghaard

Elektrische haarden staan bekend om hun ultieme gebruiksgemak. Er hoeft niet met hout gesleept te worden of met zakken pellets, maar het is een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en u kunt direct genieten van de sfeer in huis. Er zijn verschillende soorten elektrische haarden, te weten elektrische inzethaarden, vrijstaande elektrische haarden, elektrische inbouwhaarden en elektrische hanghaarden.

13 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

13 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Elektrische hanghaard

Elektrische sfeerhaarden

Dimplex kan worden gezien als de grootste partij die elektrische haarden verkoopt. Elektrische haarden groeien ook steeds verder in populariteit. Dit komt mede door hun gebruiksvriendelijkheid.

Elektrische wandhaard

Elektrische hanghaarden zijn haarden die aan de muur gehangen kunnen worden. Hierdoor neemt de haard weinig ruimte in beslag. Elektrische haarden hebben geen rookkanaal en/of schoorsteen nodig, waardoor u hier niet over na hoeft te denken. Dit maakt dit soort haarden zeer gemakkelijk te monteren. Elektrische haarden kunnen over het algemeen aan elke wand gemonteerd worden. Dit komt omdat de uitstoot van warmte niet naar achteren is wanneer er een warmte-element in de haard verwerkt zit.