• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Altech Grande Nobles Depot

Houtkachels
€ 4.157

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Altech Grande Nobles Depot

De Altech Grande Nobles Depot is één van de prachthaarden uit de Grande Noblès serie van het merk Altech. Dankzij het accumulerende speksteen en het geoptimaliseerde verbrandingsproces levert deze compacte houtkachel grote prestaties! Kenmerkend aan de Altech Grande Noblès Depot haard is het houtvak. Deze is in dezelfde stijl als de haard vormgegeven en biedt ruimte om brandhout in op te bergen. Ook verhoogt deze de haard, waardoor het vlammenspel nog beter zichtbaar wordt! Bekijk hieronder meer over de verschillende voordelen en mogelijkheden van de Grande Noblès Depot speksteenhaard.

De Grande Noblès Depot haard; een echte sfeerbrenger!

Deze haard heeft een gietijzeren frame en bestaat voornamelijk uit speksteen. Het speksteen geeft de haard een unieke uitstraling. Door de samenstelling van mineralen ziet een speksteenblok er altijd anders uit. Het speksteen is verkrijgbaar in een naturelkleur, maar ook in lichtgrijs, antraciet of zwart. Ook voor het gietijzer zijn diverse kleurcombinaties mogelijk. Zo heeft u altijd een haard die past bij uw persoonlijke smaak. De Grande Nobles Depot speksteenhaard is niet alleen een stijlvolle verwarmer, maar ook nog een echte sfeerbrenger. Opvallend aan deze haard is de grote draaideur met ruit. Zo ziet u vanuit iedere plaats in het vertrek het vuur goed branden.

Verschillende varianten Altech Grande Nobles Depot speksteenkachel

De Altech Grande Noblès is ook verkrijgbaar in andere varianten. Bijv. de Altech Grande Noblès Complet, de Altech Grande Nobles Basis, of de Altech Grande Nobles Gourmet.

De sterke prestaties van de Grande Noblès Depot houthaard

Dankzij de grote stookkamer kunt u eenvoudig grotere blokken hout gebruiken. Het brandhout bewaart u eronder in het houtvak. Daardoor wordt het hout goed droog en zal het nog beter opbranden bij gebruik. Met de imposante verbrandingskamer is de Altech Grande Nobles Depot zwart kachel in staat om grotere woningen te verwarmen. Met zijn vermogen van 3 kW tot 11 kW heeft deze Nederlandse prachthaard genoeg verwarmend vermogen voor ruimtes met een inhoud van 45 m3 tot 210 m3.

Duurzaam stoken met de Altech Grande Noblès Depot speksteenhaard

Speksteen heeft als eigenschap dat het warmte goed opneemt en vasthoudt. U kunt het zelfs vergelijken met een accu. De Grande Noblès Depot kachel geeft de warmte heel geleidelijk af aan de ruimte. En dat tot wel 10 uur nadat het vuur is gedoofd. Door de innovatieve verbrandingstechnieken bereikt het vuur hoge temperaturen. Het speksteen weet deze hoge temperaturen goed vast te houden. Dat uit zich in een rendement van 80%! Dat is 10% hoger dan de wetgeving voor houthaarden vereist. Daarmee behoort de Altech Grande Noblès Depot haard tot de absolute toppers in de huidige houtkachelmarkt!  

Ervaar gezonde warmte met de Grande Noblès Depot speksteenkachel

De Grande Noblès Depot straalt warmte uit middels infraroodstralen. Infraroodstraling raakt elk oppervlak, waardoor ook de temperatuur op elk oppervlak stijgt. Dat geldt voor uw meubels, wanden, vloer, plafond én voor de mensen in de ruimte. Dit is niet alleen een behaaglijke warmte, het is ook een gezonde warmte. Stralingswarmte voorkomt de verplaatsing van stof, tocht en uitdroging. Ideaal voor de mensen met stofallergie of luchtwegproblemen.

Altech Grande Noblès Depot kachel kopen?

Bent u na het lezen van alle bijzondere eigenschappen van de Grande Noblès Depot kachel verkocht? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Daar staat een vergelijkbare haard, en kunt u het zelf ervaren! We denken graag met u mee; van inspiratie en kosten tot service en installatie. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over de prijs van de Grande Noblès Depot!

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkAltech
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen11,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Een kachel van speksteen

Een kachel van speksteen

Voel warmte, proef sfeer, zie kwaliteit.

De compacte speksteenkachels van Altech zijn uniek in de wereld van haarden en kachels. Kachels van Altech staan bekend om hun gebruiksgemak, design, rendement én duurzaamheid. Alles wat u van een speksteenkachel verwacht, is aanwezig in deze haard. Speksteenhaarden van Altech worden handgemaakt en voldoen aan de allerhoogste eisen en richtlijnen. En dat al meer dan 35 jaar lang!

Verschillende mogelijkheden

Altech Nobles én Grande Nobles

Verschillende varianten Afmeting (bxhxd) Omschrijving
Altech Nobles Basis 55x52x35cm Basismodel
Altech Nobles Depot 55x70x35cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Basis 63x64x41cm Basismodel
Altech Grande Nobles Depot 63x79x43cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Gourmet 63x89x43cm Met kookgedeelte
Altech Grande Nobles Complet 62x105x43cm Met kookgedeelte en houtvak

Massief speksteen

Massief speksteen

Hoog vermogen en rendement

Massief speksteen, dát is de basis van elke speksteenkachel van Altech. Dit houdt in dat het grootste deel van de haard bestaat uit speksteen wat is geplaatst in een gietijzeren frame. Afhankelijk van het model haard wordt er 100 tot 300 kg speksteen gebruikt. Met uitzondering van de Massiv, daar ligt het gewicht met 900 tot 1100 kg een stuk hoger.

Maximale warmte

Maximale warmte

Uit elk houtblok

Speksteen functioneert eigenlijk net als een accu. Warmte wordt opgeslagen in de steen en straalt vervolgens de ruimte in. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur straalt de steen nog warmte uit. Mede daardoor behoort een speksteenkachel tot een van de meest duurzame haarden. U haalt gegarandeerd het maximale rendement uit een houtblok, elke keer weer.

Kleurmogelijkheden

Kleurmogelijkheden

Speksteen naturel en uni-kleur zwart

Deze speksteenkachel kan worden uitgevoerd in twee verschillende kleuren. Welke kleur past het beste in uw interieur?

Lichtgrijs Traditionele speksteenkleur met antraciet frame
Uni-kleur zwart Zwarte speksteenkleur en frame

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Altech Grande Nobles Depot Houtkachels

De Altech Grande Nobles Depot is een vrijstaande houtkachel van het merk Altech.
Ontvang aanbieding