Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Altech Grande Nobles Depot

Houtkachel
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 3.125

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Altech Grande Nobles Depot

Altech Grande Nobles Depot

De Altech Grande Nobles Depot is een prachthaard uit de stal van het Nederlandse Altech. Deze bijzondere houtkachel combineert een geoptimaliseerd verbrandingsproces met de bijzondere eigenschappen van speksteen. Het resultaat is een houtkachel van bescheiden formaat maar met grote prestaties! De Altech Grande Nobles Depot is een onderdeel van de grotere Altech Grande Nobles serie. Kenmerkend aan de Altech Grande Noblès Depot is het houtvak aan de onderzijde van de haard. Dit houtvak is in dezelfde stijl uitgevoerd als de rest van de Altech Grande Noblès Depot. Het is meer dan alleen een handige houtopslag. Het ‘Depot’ verhoogt de haard zodat u een beter zicht heeft op het vlammenspel. De Altech Grande Nobles Depot heeft een grote draaideur met een opvallend grote ruit zodat u het vuur goed kunt branden. Zo is deze Altech haard niet alleen een stijlvolle verwarmer, maar ook nog eens een sfeerbrenger pur sang!

Altech Grande Noblès Depot

De Altech Grande Nobles Depot heeft een frame van gietijzer maar bestaat verder voornamelijk uit speksteen. Het speksteen geeft deze haard een bijzonder statige uitstraling. Zowel het gietijzer als het speksteen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo kiest u zelf de kleurencombinatie die het beste past bij uw persoonlijke smaak en interieurstijl. De Altech Grande Noblès Depot is standaard uitgerust met een bovenaansluiting voor het rookkanaal maar deze kan eventueel ook aan de achterzijde worden aangesloten. Opvallend is de grote deur met de grote kachelruit. Hierdoor heeft u niet alleen perfect zicht op de dansende vlammen maar kunt u ook eenvoudig grotere blokken brandhout gebruiken. Met zijn imposante verbrandingskamer is de Altech Grande Nobles ook geschikt om grotere woningen te verwarmen. Met zijn vermogen van 3 kW tot 11 kW heeft deze Nederlandse prachthaard genoeg verwarmend vermogen voor ruimtes met een inhoud van 45m3 tot 210m3 Onder het compacte ontwerp van de Altech Grande Noblès Depot zit dus een serieuze houtkachel verscholen!

Altech Grande Nobles Depot en de bijzondere kracht van speksteen

Speksteen is een natuursteen met sterk accumulerende eigenschappen. Dit wil zeggen dat speksteen in staat is om warmte op te slaan zoals een accu dit kan doen met elektriciteit. Eenmaal opgewarmd blijft deze bijzondere natuursteen erg lang warm. Slechts heel geleidelijk wordt de warmte weer afgegeven aan de omliggende ruimte. Zelfs vele uren na het doven van het vuur straalt de Altech Grande Noblès Depot zo nog een weldadige warmte uit. Zo haalt u maximale warmte uit een minimale hoeveelheid brandstof. Met de Altech Grande Noblès Depot laat Altech zien dat verantwoord hout stoken anno nu nog heel goed mogelijk is! Achter het deurtje van deze Altech speksteenkachel vinden we een fraai stuk verbrandingstechniek. Door de optimale omstandigheden bereikt het vuur in de Altech Grande Nobles Depot een hogere temperatuur dan in de meeste houtkachels. De slimme combinatie met speksteen zorgt er daarna voor dat deze opgewekte warmte daarna optimaal gebruikt wordt.

Duurzaam stoken met de Altech Grande Nobles Depot

Nu er steeds meer bekend is over de opwarming van onze aarde en de oorzaken daarvan, zijn we anders naar natuurlijke brandstoffen gaan kijken. Klakkeloos en onbeperkt hout stoken is niet meer verantwoord. Hoewel hout wordt gerekend tot de hernieuwbare brandstoffen blijft het een feit dat er CO2 gas vrijkomt bij het verbranden ervan. We zullen dus zuiniger op ons hout moeten zijn en proberen om er zo efficiënt mogelijk mee om te gaan. Dat dit geen nieuws is voor Altech is duidelijk te zien aan de specificaties van de Altech Grande Nobles Depot. Opvallend is bijvoorbeeld het rendement van maar liefst 80%! Dit is ruim 10% hoger dan de wetgeving nu vereist en wel zes maal zo doeltreffend als de ouderwetse open houthaard. Het rendementspercentage van 80% betekent dat de Altech Grande Nobles Depot maar liefst 80% van alle opgewekte warmte daadwerkelijk gebruikt om de ruimte rond de haard te verwarmen. Daarmee behoort de Altech Grande Noblès Depot tot de absolute toppers in de huidige houtkachelmarkt! Met de Altech Grande Nobles Depot haalt u dus alle mogelijke warmte uit een minimale hoeveelheid brandhout. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de bijzondere eigenschappen van speksteen. Zoals gezegd slaat speksteen warmte op en houdt deze lang vast voor deze geleidelijk aan de omliggende ruimte wordt afgegeven. Het speksteen rond het vuur in de Altech Grande Nobles Depot draagt dus bij aan het verwarmend vermogen van deze prachthaard. De manier hoe dit speksteen dat doet is heel bijzonder en anders dan u misschien gewend bent van een houtkachel. Normale houtkachels verwarmen uw huis namelijk met convectiewarmte. De lucht rond het vuur wordt warm en wil daardoor opstijgen. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk luchtstroming in uw woonkamer waardoor de warme lucht langzaam door de ruimte wordt verspreidt.

De gezonde warmte van de Altech Grande Nobles Depot speksteenkachel

Helaas heeft convectiewarmte nadelen. Omdat de lucht verplaatst wordt droogt hij uit en neemt hij bovendien fijne stofdeeltjes mee. Deze kleine deeltjes kunnen hinderlijk zijn voor mensen met gevoelige luchtwegen of voor degenen met een stofallergie. Convectiewarmte werkt dus met warme lucht, en warme lucht is helaas niet de meest efficiënte manier om warmte over te brengen. Alleen daar waar de warme lucht kan komen voelt de warmte behaaglijk. Heeft u wel eens voor een houtkachel gezeten op een koude dag? Misschien kent u dan het gevoel dat u gezicht heerlijk warm is, maar uw rug nog steeds erg koud? Dat is een typisch nadeel van convectiewarmte. Het speksteen waarmee de Altech Grande Nobles Depot is opgebouwd zorgt voor een heel ander soort warmte. Wanneer speksteen warm is straalt het deze warmte weer af door middel van infraroodstraling. U kunt dit vergelijken met de zon op een windstille zomerdag. Overal waar de infraroodstraling een oppervlak raakt stijgt de temperatuur. Stralingswarmte verwarmt en verplaatst geen lucht maar verwarmt elk object dat hij op zijn pad vindt. In uw woonkamer komt dit neer op iedereen in het vertrek, maar ook uw meubilair, de vloer, het plafond en alle muren. De stralingswarmte van de Altech Grande Nobles Depot voelt bijzonder behaaglijk maar laat zich moeilijk vangen in letters. In onze showroom laten we u graag geheel vrijblijvend voelen wat hiermee bedoelt wordt!

Altech Grande Nobles Depot prijs

Bent u enthousiast geworden over de Altech Grande Nobles Depot, en bent u nu alleen nog op zoek naar de laagste Altech Grande Nobles prijs? Bespaar u dan die zoektocht, bij ons zit u goed! Als erkend Altech dealer krijgt u bij ons altijd de scherpste prijzen en de beste service. Indien gewenst ontzorgen wij graag het gehele haardtraject, dus inclusief transport en installatie. In onze luxe showroom hebben wij vele modellen van Altech staan die wachten op uw bezoek! Kom even op de bonnefooi voor een beetje inspiratie of maak even voortijdig een afspraak wanneer u van onze aandacht verzekerd wilt zijn. Mogen wij u laten zien wat de Altech Grande Nobles Depot zo bijzonder maakt? Graag tot ziens!

Beste prijs voor de Altech Grande Nobles Depot?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Altech Grande Nobles Depot
Categorie Houtkachels
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Altech
Systeem Gesloten
Vermogen 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW
Aansluiting Bovenaansluiting, Achteraansluiting
Materiaal Speksteenkachel
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Rendement 80% tot 85%
Breedte ruit 40 cm tot 60 cm
Kleur Antraciet
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 3.125

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie