Altech Grande Nobles Depot

Houtkachels

Adviesprijs

€ 3.125
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Altech? De Altech Grande Nobles Depot is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Altech Grande Nobles Depot

De Altech Grande Noblès Depot is één van de prachthaarden uit de Grande Noblès serie van het merk Altech. Dankzij het accumulerende speksteen en het geoptimaliseerde verbrandingsproces levert deze compacte houtkachel grote prestaties! Kenmerkend aan de Altech Grande Noblès Depot haard is het houtvak. Deze is in dezelfde stijl als de haard vormgegeven en biedt ruimte om brandhout in op te bergen. Ook verhoogt deze de haard, waardoor het vlammenspel nog beter zichtbaar wordt! Bekijk hieronder meer over de verschillende voordelen en mogelijkheden van de Grande Noblès Depot speksteenhaard.

De Grande Noblès Depot haard; een echte sfeerbrenger!

Deze haard heeft een gietijzeren frame en bestaat voornamelijk uit speksteen. Het speksteen geeft de haard een unieke uitstraling. Door de samenstelling van mineralen ziet een speksteenblok er altijd anders uit. Het speksteen is verkrijgbaar in een naturelkleur, maar ook in lichtgrijs, antraciet of zwart. Ook voor het gietijzer zijn diverse kleurcombinaties mogelijk. Zo heeft u altijd een haard die past bij uw persoonlijke smaak. De Altech Grande Noblès Depot speksteenhaard is niet alleen een stijlvolle verwarmer, maar ook nog een echte sfeerbrenger. Opvallend aan deze haard is de grote draaideur met ruit. Zo ziet u vanuit iedere plaats in het vertrek het vuur goed branden.

De sterke prestaties van de Grande Noblès Depot houthaard

Dankzij de grote stookkamer kunt u eenvoudig grotere blokken hout gebruiken. Het brandhout bewaart u eronder in het houtvak. Daardoor wordt het hout goed droog en zal het nog beter opbranden bij gebruik. Met de imposante verbrandingskamer is de Altech Grande Noblès Depot kachel in staat om grotere woningen te verwarmen. Met zijn vermogen van 3 kW tot 11 kW heeft deze Nederlandse prachthaard genoeg verwarmend vermogen voor ruimtes met een inhoud van 45 m3 tot 210 m3.

Duurzaam stoken met de Altech Grande Noblès Depot speksteenhaard

Speksteen heeft als eigenschap dat het warmte goed opneemt en vasthoudt. U kunt het zelfs vergelijken met een accu. De Grande Noblès Depot kachel geeft de warmte heel geleidelijk af aan de ruimte. En dat tot wel 10 uur nadat het vuur is gedoofd. Door de innovatieve verbrandingstechnieken bereikt het vuur hoge temperaturen. Het speksteen weet deze hoge temperaturen goed vast te houden. Dat uit zich in een rendement van 80%! Dat is 10% hoger dan de wetgeving voor houthaarden vereist. Daarmee behoort de Altech Grande Noblès Depot haard tot de absolute toppers in de huidige houtkachelmarkt!  

Ervaar gezonde warmte met de Grande Noblès Depot speksteenkachel

De Grande Noblès Depot straalt warmte uit middels infraroodstralen. Infraroodstraling raakt elk oppervlak, waardoor ook de temperatuur op elk oppervlak stijgt. Dat geldt voor uw meubels, wanden, vloer, plafond én voor de mensen in de ruimte. Dit is niet alleen een behaaglijke warmte, het is ook een gezonde warmte. Stralingswarmte voorkomt de verplaatsing van stof, tocht en uitdroging. Ideaal voor de mensen met stofallergie of luchtwegproblemen.

Altech Grande Noblès Depot kachel kopen?

Bent u na het lezen van alle bijzondere eigenschappen van de Grande Noblès Depot kachel verkocht? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom. Daar staat een vergelijkbare haard, en kunt u het zelf ervaren! We denken graag met u mee; van inspiratie en prijs tot service en installatie. Maak vrijblijvend een afspraak!

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkAltech
ModelVrijstaand
Vermogen3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Haardenexpert kunt u niet alleen terecht voor een prachtige haard met installatie maar ook voor een complete haard- of interieuropstelling. Meer weten over de mogelijkheden van een opstelling met kastenwand, meubel of strakke opbouw? Vraag nu aan, wij helpen u graag.

Maak uw keuze:

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Altech Grande Nobles Depot Houtkachels

Adviesprijs € 3.125

Bewonder hier de Altech Grande Nobles Depot, een fantastische houthaard van topkwaliteit zoals we van Altech gewend zijn.
Ontvang aanbieding