Altech Max B Depot

Houtkachels

Adviesprijs

€ 4.190
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Altech? De Altech Max B Depot is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Altech Max B Depot

Een moderne speksteenhaard is een aanwinst voor elke woonruimte. Zeker als die haard ook nog ruimte biedt om brandhout ter decoratie neer te leggen. De Altech Max B Depot houthaard beschikt over een brandkamer én depot (houtvak). Beiden zijn in dezelfde, strakke stijl vormgegeven. Lees hieronder meer over deze moderne haard.

Het strakke design van de Max B Depot kachel

Deze vrijstaande haard heeft een strak design. De haard is voorzien van een gietijzeren frame in de kleur lichtgrijs, antraciet of zwart. De deurgreep en luchthendel zijn geïntegreerd, waardoor deze niet afleiden van het schitterende vuurbeeld. Beiden zijn eenvoudig te openen en sluiten met de meegeleverde sleutel.

Een optimaal verbrandingsproces in de Max B Depot haard

Het merk Altech introduceerde tientallen jaren geleden de eerste Nederlandse speksteenkachel. Een houthaard die gebruik maakt van de bijzondere eigenschappen van speksteen. Speksteen neemt warmte goed op en houdt deze lang vast. In combinatie met de geoptimaliseerde verbrandingscondities lopen de temperaturen in de Max B Depot speksteenkachel hoog op. Dat zorgt voor bijna volledige verbranding van het haardhout. Zeker als u het hout voor gebruik opslaat in het depot. Dan is het hout goed droog en verbrandt het bijna volledig tijdens het stoken. Zo blijft de uitstoot van fijnstof en C02 het laagst! 

De Max B Depot speksteenhaard geeft prettige warmte

Een ander voordeel van het gebruik van speksteen, is de warmte die het uitstraalt. Speksteen geeft warmte af via infraroodstralen. Het is vergelijkbaar met de warmte van de zon. Alles wat door de stralen wordt geraakt, wordt warm. Dat is met de Max B Depot haard net zo. Met een vermogen tussen de 3 kW en 9 kW verwarmt het alles wat zich in kleine én grote ruimtes bevindt. Het speksteen heeft niet alleen praktische voordelen. Het ziet er ook nog eens uniek uit dankzij de samenstelling van mineralen. U kunt het speksteen onbehandeld laten, waardoor deze een mooie naturel kleur heeft. Ook kunnen we de haard voor u laten behandelen met een vuurvaste lak, in de kleuren lichtgrijs, antraciet of zwart. Zo past deze altijd bij uw persoonlijke smaak!

De Altech Max B Depot houtkachel kopen?

Wilt u uw moderne woning verrijken met een exclusief ogende houthaard? Dan is de Altech Max B Depot speksteenhaard een goede keuze. In onze showroom in Rijssen staat een vergelijkbare haard opgesteld. Neem contact op en maak een afspraak.

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkAltech
ModelVrijstaand
Vermogen3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
Hoogte cm89cm
Breedte cm50cm
Diepte cm44cm

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Haardenexpert kunt u niet alleen terecht voor een prachtige haard met installatie maar ook voor een complete haard- of interieuropstelling. Meer weten over de mogelijkheden van een opstelling met kastenwand, meubel of strakke opbouw? Vraag nu aan, wij helpen u graag.

Maak uw keuze:

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Altech Max B Depot Houtkachels

Adviesprijs € 4.190

Altech Max Basis

Ontvang aanbieding