• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Altech Max B Depot

Houtkachels
€ 4.588

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Altech Max B Depot
  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Altech Max B Depot

Een moderne speksteenhaard is een aanwinst voor elke woonruimte. Zeker als die haard ook nog ruimte biedt om brandhout ter decoratie neer te leggen. De Altech Max B Depot houthaard beschikt over een brandkamer én depot (houtvak). Beiden zijn in dezelfde, strakke stijl vormgegeven. Lees hieronder meer over deze moderne haard.

Het strakke design van de Max B Depot kachel

Deze vrijstaande haard heeft een strak design. De haard is voorzien van een gietijzeren frame in de kleur lichtgrijs, antraciet of zwart. De deurgreep en luchthendel zijn geïntegreerd, waardoor deze niet afleiden van het schitterende vuurbeeld. Beiden zijn eenvoudig te openen en sluiten met de meegeleverde sleutel.

Een optimaal verbrandingsproces in de Max B Depot haard

Het merk Altech introduceerde tientallen jaren geleden de eerste Nederlandse speksteenkachel. Een houthaard die gebruik maakt van de bijzondere eigenschappen van speksteen. Speksteen neemt warmte goed op en houdt deze lang vast. In combinatie met de geoptimaliseerde verbrandingscondities lopen de temperaturen in de Max B Depot speksteenkachel hoog op. Dat zorgt voor bijna volledige verbranding van het haardhout. Zeker als u het hout voor gebruik opslaat in het depot. Dan is het hout goed droog en verbrandt het bijna volledig tijdens het stoken. Zo blijft de uitstoot van fijnstof en C02 het laagst! 

De Max B Depot speksteenhaard geeft prettige warmte

Een ander voordeel van het gebruik van speksteen, is de warmte die het uitstraalt. Speksteen geeft warmte af via infraroodstralen. Het is vergelijkbaar met de warmte van de zon. Alles wat door de stralen wordt geraakt, wordt warm. Dat is met de Max B Depot haard net zo. Met een vermogen tussen de 3 kW en 9 kW verwarmt het alles wat zich in kleine én grote ruimtes bevindt. Het speksteen heeft niet alleen praktische voordelen. Het ziet er ook nog eens uniek uit dankzij de samenstelling van mineralen. U kunt het speksteen onbehandeld laten, waardoor deze een mooie naturel kleur heeft. Ook kunnen we de haard voor u laten behandelen met een vuurvaste lak, in de kleuren lichtgrijs, antraciet of zwart. Zo past deze altijd bij uw persoonlijke smaak!

De Altech Max B Depot houtkachel kopen?

Wilt u uw moderne woning verrijken met een exclusief ogende houthaard? Dan is de Altech Max B Depot speksteenhaard een goede keuze. In onze haardenshowrooms staat een vergelijkbare haard opgesteld. Neem contact op en maak een afspraak.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkAltech
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,5 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
Hoogte cm89cm
Breedte cm50cm
Diepte cm44cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Een kachel van speksteen

Een kachel van speksteen

Voel warmte, proef sfeer, zie kwaliteit.

De compacte speksteenkachels van Altech zijn uniek in de wereld van haarden en kachels. Kachels van Altech staan bekend om hun gebruiksgemak, design, rendement én duurzaamheid. Alles wat u van een speksteenkachel verwacht, is aanwezig in deze haard. Speksteenhaarden van Altech worden handgemaakt en voldoen aan de allerhoogste eisen en richtlijnen. En dat al meer dan 35 jaar lang!

Maximale warmte

Maximale warmte

Uit elk houtblok

Speksteen functioneert eigenlijk net als een accu. Warmte wordt opgeslagen in de steen en straalt vervolgens de ruimte in. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur straalt de steen nog warmte uit. Mede daardoor behoort een speksteenkachel tot een van de meest duurzame haarden. U haalt gegarandeerd het maximale rendement uit een houtblok, elke keer weer.

Massief speksteen

Massief speksteen

Hoog vermogen en rendement

Massief speksteen, dát is de basis van elke speksteenkachel van Altech. Dit houdt in dat het grootste deel van de haard bestaat uit speksteen wat is geplaatst in een gietijzeren frame. Afhankelijk van het model haard wordt er 100 tot 300 kg speksteen gebruikt. Met uitzondering van de Massiv, daar ligt het gewicht met 900 tot 1100 kg een stuk hoger.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Altech Max B Depot Houtkachels

De Altech Max B Depot is een vrijstaande houtkachel van het merk Altech.
Ontvang aanbieding