• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Altech Grande Nobles Gourmet

Houtkachels
€ 4.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Altech Grande Nobles Gourmet

De Altech Grande Noblès Gourmet haard is één van de vier haarden uit de Grande Noblès serie. De haard staat bekend om de gezonde stralingswarmte, het indrukwekkende vlammenspel en de culinaire mogelijkheden. Hij is ook nog verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat de haard altijd in uw interieurstijl past. Kortom, het merk Altech kachels heeft zijn best gedaan om weer een prachthaard uit te brengen!

Verantwoord stoken met de Grande Noblès Gourmet haard

De Grande Noblès Gourmet is afgewerkt met speksteen. Een natuursteensoort die verschillende voordelen met zich meebrengt. Zo is speksteen niet alleen prachtig om naar te kijken, maar biedt het ook voordelen in het verbrandingsproces. Speksteen houdt veel warmte vast voor een langere tijd. In combinatie met de optimale verbrandingscondities is de haard in staat maximale hitte op te wekken en uit te stralen. Het rendement is zelfs 80%! De grondige verbranding maakt dat er vrijwel geen hout verloren gaat. Ook reststoffen als as, roet en fijnstof blijven beperkt. Dat scheelt u in het onderhoud en schoonmaakwerk!

De Grande Noblès Gourmet speksteenkachel straalt gezonde warmte uit

Deze speksteenkachel stoot weinig fijnstof uit. De stof komt niet in de lucht van het vertrek terecht, waardoor het ook geen impact heeft op uw gezondheid! Een traditionele houthaard verwarmt middels convectiewarmte; een warmte die warme luchtstromingen creëert. De Altech Grande Noblès Gourmet daarentegen, verwarmt middels stralingswarmte. Dit voorkomt tocht en ronddwalend stof. Heeft u last van uw luchtwegen of een stofallergie? Dan is dit de perfecte haard voor u!

De culinaire mogelijkheden van de Altech Grande Noblès Gourmet haard

Bent u fan van alles wat met eten bereiden te maken heeft? En doet u dat het liefste terwijl u naar een indrukwekkend vlammenspel kijkt? Dan zit u met de Grande Noblès Gourmet speksteenkachel goed. Boven de imposante stookkamer is een houtoven geplaatst. Tijdens het verbranden van het hout maakt u hierin de meest gezellige gerechten. Zoals broodjes, (mini) pizza’s en gourmetvlees!

Altech Grande Noblès Gourmet kachel kopen?

Kijkt u ook uit naar sfeervolle avonden met authentiek eten en een prachtig haardvuur? Wacht dan niet langer en kom de Altech Grande Noblès Gourmet speksteenhaard of een vergelijkbare haard bewonderen in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Of vraag bovenaan deze pagina direct een vrijblijvende aanbieding aan!

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkAltech
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand, Met oven
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen11,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Een kachel van speksteen

Een kachel van speksteen

Voel warmte, proef sfeer, zie kwaliteit.

De compacte speksteenkachels van Altech zijn uniek in de wereld van haarden en kachels. Kachels van Altech staan bekend om hun gebruiksgemak, design, rendement én duurzaamheid. Alles wat u van een speksteenkachel verwacht, is aanwezig in deze haard. Speksteenhaarden van Altech worden handgemaakt en voldoen aan de allerhoogste eisen en richtlijnen. En dat al meer dan 35 jaar lang!

Verschillende mogelijkheden

Altech Nobles én Grande Nobles

Verschillende varianten Afmeting (bxhxd) Omschrijving
Altech Nobles Basis 55x52x35cm Basismodel
Altech Nobles Depot 55x70x35cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Basis 63x64x41cm Basismodel
Altech Grande Nobles Depot 63x79x43cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Gourmet 63x89x43cm Met kookgedeelte
Altech Grande Nobles Complet 62x105x43cm Met kookgedeelte en houtvak

Massief speksteen

Massief speksteen

Hoog vermogen en rendement

Massief speksteen, dát is de basis van elke speksteenkachel van Altech. Dit houdt in dat het grootste deel van de haard bestaat uit speksteen wat is geplaatst in een gietijzeren frame. Afhankelijk van het model haard wordt er 100 tot 300 kg speksteen gebruikt. Met uitzondering van de Massiv, daar ligt het gewicht met 900 tot 1100 kg een stuk hoger.

Maximale warmte

Maximale warmte

Uit elk houtblok

Speksteen functioneert eigenlijk net als een accu. Warmte wordt opgeslagen in de steen en straalt vervolgens de ruimte in. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur straalt de steen nog warmte uit. Mede daardoor behoort een speksteenkachel tot een van de meest duurzame haarden. U haalt gegarandeerd het maximale rendement uit een houtblok, elke keer weer.

Kleurmogelijkheden

Kleurmogelijkheden

Speksteen naturel en uni-kleur zwart

Deze speksteenkachel kan worden uitgevoerd in twee verschillende kleuren. Welke kleur past het beste in uw interieur?

Lichtgrijs Traditionele speksteenkleur met antraciet frame
Uni-kleur zwart Zwarte speksteenkleur en frame

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Altech Grande Nobles Gourmet Houtkachels

De Altech Grande Nobles Gourmet is een vrijstaande houtkachel van het merk Altech.
Ontvang aanbieding