Morso houtkachels

Morso houtkachels

Ons assortiment

Het merk Morsø is al jaren gespecialiseerd in het maken van gietijzeren houtkachels. Ze leveren niet alleen in Denemarken, waar het bedrijf vandaan komt, maar ze zijn actief over de hele wereld. Om er voor te zorgen dat de houtkachels er mooi uit zien, werken ze samen met bekende designers. Morsø biedt een groot assortiment aan van zeer uiteenlopende kachels. Van moderne tot klassieke. Zo kunnen ze vele behoeften bevredigen.

Geschiedenis en groei

Geschiedenis en groei

Van het merk Morso

Morsø is ontstaan in 1853 toen deheer Christensen, nadat hij was afgestudeerd, een ijzergieterij begon op het Limfjord eiland Mors in Denemarken. Christensen begon met het produceren van kozijnen, potten en pannen, alles vervaardigd uit gietijzer. Al snel werd het bedrijf groter en groter en kwam het merk vooral bekend te staan om zijn kachels en fornuizen. In 1915 mocht Morsø het verwarmingssysteem voor Amalienborg leveren, waardoor het bedrijf uitgroeide tot hofleverancier. Populair in het assortiment van Morsø is de Morso 1442 of de Morso 2B.

Prachtige haard ontwerpen

Prachtige haard ontwerpen

Door toonaangevende designers

Het bedrijf vond het zeer belangrijk om niet stil te blijven staan en zich door te ontwikkelen. Ze dachten na over hoe ze snel en efficiënt woonkamers konden verwarmen en bedachten zo de open kachel. Morsø werkt regelmatig samen met bekende designers, waardoor de haarden zijn voorzien van een prachtig ontwerp.

Een uitgebreid assortiment

Een uitgebreid assortiment

Hoogwaardige kwaliteit

Jaar na jaar bleef Morsø zich ontwikkelen en ze hebben nu een zeer uitgebreid en mooi assortiment houtkachels. Morsø heeft circa 19 series in zijn assortiment, elk met verschillende mogelijkheden en specificaties, bijvoorbeeld de Morso 1452 met speksteen. De ene geschikt voor wat kleinere ruimtes en de andere geschikt voor grote ruimtes. De houtkachels van Morsø bestaan uit inzet- en inbouwhaarden.

Wel staan alle houtkachels bekend om het feit dat ze van een hoogwaardige kwaliteit gietijzer gemaakt zijn waardoor ze bestand zijn tegen schommelde temperaturen. Dit zorgt er ook voor dat de warmte langer wordt vastgehouden. Daarnaast staan de kachels bekend om hun energiezuinigheid (alle kachels hebben energielabel A) en een hoog rendement. Tot slot worden de kachels zo gemaakt dat ze niet worden gelast, maar met schroeven worden vastgezet. Hierdoor zijn de kachels altijd goed afgedicht, bekijk bijvoorbeeld eens de Morso 6100 serie of dee Morso 2140.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op