Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

Houtkachels

Houtkachels zorgen voor de ultieme beleving. Niets overtreft het gevoel van zwoele warmte in combinatie met knisperen van houtvuur. Stelt u zich eens voor dat u tijdens een koude winteravond heerlijk romantisch bij de haard kan gaan zitten, dat brengt toch de oermens in iedereen naar boven in deze moderne tijd? Wilt u een houtkachel kopen? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment.

Meer informatie

762 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 85
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 85

762 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 85
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 85

Houtkachels

De nostalgie van houtkachels

HoutkachelsEen houtkachel kopen is niet iets wat je in één dag beslist. Er zijn vele keuzes te maken. Houtkachels zorgen voor de ultieme beleving als het gaat om warmte. Niets overtreft het gevoel van de zwoele warmte in combinatie met het knisperen van het houtvuur. Stelt u zich eens voor dat u tijdens een koude winteravond heerlijk romantisch bij de haard kan gaan zitten, dat brengt toch de oermens in iedereen naar boven in deze moderne tijd? Een tiental jaren geleden was er nog helemaal geen sprake van gashaarden en gaskachels, toen der tijd stookte iedereen op hout. Een gashaard brengt veel gemak met zich mee het zal echter nooit de sfeer en de warmte kunnen evenaren van een echte houthaard. Bent u een fervent stoker en kan u genieten van het hele scene rondom de houthaard? Dan kunt u overwegen om een houtkachel te kopen.

Alle soorten en maten

Houtkachels zijn er in veel soorten en maten. Globaal is dit uitgebreide assortiment op te delen  in: inbouw houtkachels, inzet houtkachels en vrijstaande houtkachels. Inbouw houtkachels zijn weer te verdelen over de liftdeur haarden en de draaideur houtkachels. Liftdeur haarden zijn houthaarden die open en dicht kunnen worden gestookt door middel van een ruit die omhoog kan worden geschoven d.m.v. een liftsysteem. De andere soort inbouwhaard is de traditionele draaideur haard, deze kachel maakt gebruik van een standaard draai deur.

Inzet houtkachels zijn ontwikkeld om toegepast te worden in bestaande situaties. Wanneer er sprake is van een bestaande openhaard dan kan daar eventueel, in de meeste gevallen zonder breekwerk, een inzet houthaard geplaatst worden. 

Ruim assortiment aan kwalitatieve merken

Bent u ook warm geworden van het bovenstaande verhaal en wilt u deze sfeer ook eens proeven? Komt u dan gerust naar onze showroom te Apeldoorn! Hier hebben wij veel verschillende modellen houthaarden (brandend) opegsteld staan. Houthaarden zijn er in veel verschillende modellen: vrijstaande houthaarden, inbouw houthaarden, inzet houthaarden, hangende houthaarden, speksteen houthaarden en tuinhaarden houtgestookt. Haardenexpert levert o.a. de merken: Altech, Barbas, Faber, Spartherm, Wanders, Dovre, Contura, HWAM, Morso, Wiking, Helex, Nordpeis, Nestor Martin, Jacobus, en Godin.

* De getoonde aanbiedingsprijzen zijn al inclusief 25% korting.