Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Global Fires gashaarden

De gashaarden van Global Fires zijn van hoge kwaliteit maar worden aangeboden tegen een goede prijs. Global Fires biedt een veelzijdig aanbod van haarden in diverse soorten en maten. De haarden bieden allemaal een groot scala aan opties, waardoor de haarden geschikt zijn voor vrijwel elke ruimte.

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Global Fires gashaarden

Global Fires gashaarden

De haarden van Global Fires hebben een ondiep ontwerp, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. De haarden zijn over het algemeen gemakkelijk te plaatsen, waardoor er geen ingrijpende verbouwing nodig is.

Zoals gezegd bieden de gashaarden van Global Fires de mogelijkheid om de haard zelf samen te stellen. Kiest u voor een houtset of voor kiezels? Een schouw of laat u het strak in de wand bouwen? En tot slot heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen klassiek Naturel steen of modern Ceraglass als interieur. De keuze is reuze!

Gashaarden

Gashaarden bieden een aantal grote voordelen ten opzichte van houtkachels. Zo kunt u met één druk op de knop genieten van het vuur dat tot leven komt. Zo heeft u snel de sfeer in huis gehaald. Daarnaast hoeft u niet te slepen met houtblokken of andere brandstoffen. Tot slot is een gashaard minder beschadigend voor het milieu dan een houtkachel. Kortom, een fijne gebruiksvriendelijke vorm om sfeer in huis te halen.