Global Fires gashaarden

Global Fires gashaarden

Ons assortiment

De gashaarden van Global Fires zijn van hoge kwaliteit maar worden aangeboden tegen een goede prijs. Global Fires biedt een veelzijdig aanbod van haarden in diverse soorten en maten. De haarden bieden allemaal een groot scala aan opties, waardoor de haarden geschikt zijn voor vrijwel elke ruimte.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Merk: Global Fires

per pagina
Sorteer op

Gashaarden van Global Fires

Gashaarden van Global Fires

De keuze is reuze!

De haarden van Global Fires hebben een ondiep ontwerp, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. De haarden zijn over het algemeen gemakkelijk te plaatsen, waardoor er geen ingrijpende verbouwing nodig is.

Zoals gezegd bieden de gashaarden van Global Fires de mogelijkheid om de haard zelf samen te stellen. Kiest u voor een houtset of voor kiezels? Een schouw of laat u het strak in de wand bouwen? En tot slot heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen klassiek Naturel steen of modern Ceraglass als interieur. De keuze is reuze!

Sfeer in huis met Global Fires

Sfeer in huis met Global Fires

Gashaarden

Gashaarden bieden een aantal grote voordelen ten opzichte van houtkachels. Zo kunt u met één druk op de knop genieten van het vuur dat tot leven komt. Zo heeft u snel de sfeer in huis gehaald. Daarnaast hoeft u niet te slepen met houtblokken of andere brandstoffen. Tot slot is een gashaard minder beschadigend voor het milieu dan een houtkachel. Kortom, een fijne gebruiksvriendelijke vorm om sfeer in huis te halen.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert