• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Kalfire elektrische haarden

Kalfire elektrische haarden

Ons assortiment

Kiest u voor een Kalfire elektrische haard, dan koopt  u één van de meest realistische elektrische haarden op de markt. Dankzij ontwikkelde innovaties in vuurbeleving, intelligente verbrandingstechnieken, robuustheid en gebruiksgemak, staat de Kalfire elektrische haarden voor een buitengewoon comfort. U leest hier alles over deze veelzijdige elektrische haard.

Kies uw favoriete Kalfire E-one elektrische haard

Ons assortiment

Kalfire elektrische sfeerhaard

Een elektrische haard van Kalfire is duurzaam en efficiënt

Ontdek de mogelijkheden

Een elektrische haard van Kalfire is niet alleen visueel gezien een prachtige toevoeging aan een ruimte, maar het is ook een bewuste keuze voor het milieu. Deze haard werkt namelijk volledig elektrisch, hierdoor vermijdt u het gebruik van fossiele brandstoffen. Er is dan ook sprake van nul emissie, waardoor het een zero-emission apparaat is.

Met een laag energieverbruik van slechts 110 Watt is een elektrische haard van Kalfire ook efficiënt. Maar duurzaamheid gaat verder dan alleen het energieverbruik. Zelfs in de kleinste details is duurzaamheid geïntegreerd. Van de duurzaam geproduceerde verpakking tot het efficiënte ontwerp- en fabricageproces; alles vindt plaats in Nederland.

Kalfire elektrische haard

Overal te plaatsen

Flexibiliteit

Een elektrische haard van Kalfire zorgt voor flexibiliteit bij het uitkiezen van de plek waar u de haard wil plaatsen. De haard hoeft niet aangesloten te worden op een rookkanaal of een gasaansluiting. Ideaal, want zo is het mogelijk om de haard moeiteloos te integreren in elke ruimte in uw huis of appartement. Waar u de haard ook wilt plaatsen in uw interieur, deze elektrische haard voegt overal een sfeervol en warm element toe!

Bovendien is de eenvoudige installatie ook ideaal voor commerciële toepassingen. Stelt u zich voor dat u een warme en uitnodigende sfeer creëert in een restaurant, hotellobby of kantoorruimte. De elektrische haard voegt niet alleen een stijlvolle en moderne uitstraling toe, maar zorgt ook voor bijverwarming. Kortom, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, en met een Kalfire elektrische haard kunt u overal genieten van de gezelligheid en luxe van een prachtig vuur, zonder beperkingen qua locatie.

elektrische haard kalfire

Vuurbeeld is aan te passen naar uw wensen

Keuzemogelijkheden

Wat de elektrische haard van Kalfire uniek maakt, is de mogelijkheid om het vuur volledig aan te passen aan uw wensen. Het is de eerste elektrische haard met holografische technologie, waardoor realistisch vuur kan worden gecombineerd met volledig instelbare vlammen. Kies uw favoriete vlambeeld: van dynamisch houtvuur tot gasvuur met heldere lichte vlamkleuren of warme donkere vlamkleuren.

Daarnaast biedt de Kalfire E-one diverse keuzemogelijkheden, waaronder Atmos Heating voor een prettige atmosferische warmte, Adjustable Flame Height om de vlamhoogte aan te passen, Fire Intensity om de helderheid van de vlammen aan te passen, en nog veel meer. Met eigenschappen zoals Hybrid LED E, Atmos Lighting, Kalfire Sound en Flame Tones wordt de vuurbeleving naar een hoger niveau getild. Meer weten over de voordelen en reviews van de Kalfire E-one, lees meer op deze pagina.

elektrische haard kalfire kopen

Een inbouw of vrijstaande haard

Passend in uw interieur

Een elektrische haard van Kalfire is verkrijgbaar in 2 modellen: inbouw en vrijstaand. Het vrijstaande model, de Kalfire E-one 100F FR, is strak afgewerkt in een stalen behuizing en past moeiteloos in elke interieurstijl. De haard is niet alleen een mooie toevoeging, maar ook eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. Zo blijft u genieten van uw haard, ook na veranderingen in uw interieur of woonruimte!

Wilt u een haard die perfect past in uw interieurontwerp? Bijvoorbeeld door het toevoegen van een kastenwand of door de haard te combineren met een tv-meubel? Ook dit is allemaal mogelijk met de elektrische haard van Kalfire! U kunt namelijk ook kiezen voor diverse inbouwmodellen. Met een ruim glasoppervlak bieden de inbouwhaarden altijd optimaal zicht op het vuur en de realistische keramische houtstammenset. Samen met een van onze experts kunt u uw droomhaard met meubel samenstellen.

Sfeerhaard Kalfire prijs

Kalfire elektrische haard prijs

Prijs op maat

De prijs voor een Kalfire elektrische haard begint doorgaans bij ongeveer €3500. De exacte prijs van een haard hangt af van diverse factoren. U kunt hierbij denken aan of u alleen de haard wilt, of u een haardmeubel wilt toevoegen en/of er sprake is van installatie door onze professionals.

Omdat er veel mogelijk is, geven de adviseurs van Haardenexpert u een prijs op maat voor een Kalfire elektrische haard. Bekijk de haard die uw voorkeur heeft en plan een telefonische afspraak. Tijdens de afspraak inventariseren we uw wensen en ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

Vragen Kalfire sfeervolle elektrische haard

Stel uw vraag over de Kalfire elektrische haard

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog een vraag over een Kalfire elektrische haard? Neem gerust contact op met onze experts via e-mail of telefoon. Ze helpen u graag verder, zodat u weet of de haard bij uw wensen en eisen past.