Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische inbouwhaard

Elektrische haarden groeien steeds meer in populariteit. Dit komt mede door het grote gebruiksgemak. Het is namelijk slechts een kwestie van een stekker in het stopcontact steken en de sfeer is in huis gehaald. Elektrische sfeerhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er onder andere elektrische inbouwhaarden te verkrijgen. Dit zijn elektrische haarden die gemakkelijk aan de situatie aangepast kunnen worden.

65 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

65 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

Elektrische haard inbouw

Het verschil tussen een inzet- en een inbouwhaard is het feit dat een inzethaard vaak geplaatst wordt in een bestaande situatie. Een inbouwhaard daarentegen wordt geplaatst in een nieuwe situatie, bijvoorbeeld in een nieuwe wand, schouw of plateau, waarbij een groot deel van de haard aan het zicht onttrokken wordt. Inbouwhaarden heb je in alle categorieën. Van hout inbouwhaarden tot elektrische inbouwhaarden.

Ook inbouwhaarden zijn weer op te splitsen in diverse soorten. Denk bijvoorbeeld aan front, tweezijdige, driezijdige en doorkijk inbouwhaarden. Daarnaast is er een onderscheid te maken in ontwerp. Zo zijn er klassieke elektrische inbouwhaarden en industriële elektrische inbouwhaarden. Kortom, er is voor ieder wat wils!

De grootste aanbieder van elektrische haarden inbouw is Dimplex. Dit merk is al sinds 1973 grote speler op de markt van elektrische verwarming.