Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische inbouwhaard

Haarden zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Sommige haarden zijn vrijstaand, anderen zijn ingebouwd in een meubel of in een wand. Weer andere haarden kunnen hangend worden gemonteerd of fraai worden verwerkt in een schouw. Gashaarden en houthaarden hebben een rookgasafvoerkanaal nodig, terwijl elektrische haarden alleen een stopcontact nodig hebben. Voor elke situatie en voor elke woonwens is er wel een elektrische inbouw haard die daar naadloos bij aansluit. De keus is enorm en er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Natuurlijk helpen wij u graag op weg!

74 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

74 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

Elektrische haard inbouw

Elektrische haard inbouw

Elektrische inbouw haard of inzethaard?

Inzethaarden worden vaak gebruikt wanneer er sprake is van een bestaande situatie, bijvoorbeeld in een traditionele schoorsteenmantel. Inbouwhaarden worden geplaatst in een nieuwe situatie zoals bijvoorbeeld in een nieuwe wand, in een nieuwe schouw of in een plateau. Zoals de naam al verraad worden elektrische inbouwhaarden natuurlijk ingebouwd. Kenmerkend hiervan is dat een deel van de haard door het inbouwen uit het zicht wordt onttrokken. Optisch oogt het zo erg fraai, er zijn namelijk geen storende elementen die de illusie van een haardvuur verstoren. Steeds meer mensen kiezen daarom voor het gemak van een elektrische inbouwhaard. Zo heeft u wel het plezier en de sfeerbeleving die een haardvuur uitstraalt, zonder inbouwcomplicaties.

 

Het vuur van de toekomst is elektrisch

Meer en meer haardliefhebbers ontdekken de mogelijkheden van elektriciteit. Vroeger was er veel fantasie voor nodig om een echt haardvuur te zien in de elektrische imitatie daarvan. Maar de tijd heeft niet stilgestaan! Door moderne technieken is het mogelijk geworden om een vuurbeeld en een vlammenspel te creëren dat nauwelijks meer onderdoet voor een traditionele haard. Levensechte vlammen, knisperende geluiden, wegschietende vonken en een realistisch gloeibed maken de moderne elektrische inbouw haard een serieus alternatief voor een houtkachel of gashaard. Elektrische sfeerhaarden hebben geen rookgasafvoerkanaal nodig waardoor ze geschikt zijn voor elke woning. Alles wat u nodig heeft is een stopcontact, dit maakt de elektrische sfeerhaard enorm veelzijdig!

 

Sfeer inbouwhaard, omdat warmte niet altijd de prioriteit heeft

Van oudsher is het haardvuur bedoeld als bron van warmte en veiligheid. We verwarmden er ons huis mee en gebruikten het bij het bereiden van ons eten. Lang was een haardvuur dus een onmisbaar en essentieel onderdeel van ons dagelijks bestaan. In de moderne tijd zien we dat de prioriteiten verschoven zijn. Ons eten en drinken bereiden we met allerlei andere apparatuur en door de sterk verbeterde isolatie in moderne woningen is de elektrische inbouw haard niet meer essentieel voor het bereiken van een behaaglijke temperatuur. Een haard is dus geen onmisbaar  onderdeel van onze woonomgeving meer, de voor de hand liggende functies lijken steeds minder belangrijk te zijn geworden. Maar toch willen veel mensen niet zonder de romantiek, de gezelligheid en de sfeerbeleving die een haardvuur nu eenmaal uitstraalt. Een haardvuur vormt het gezellige middelpunt van elk vertrek, het is de plek waar mensen graag bij elkaar komen en zorgt voor een gevoel van geborgenheid en rust. Elektrische inbouw haarden sluiten daarom perfect aan bij de wensen van de huidige consument. Met een elektrische sfeerhaard geniet u van de sfeer en de  uitstraling zonder dat u rekening hoeft te houden met de warmteontwikkeling en de afvoer van rookgassen. U combineert dus de sfeer en gezelligheid van weleer met de gemakken van vandaag de dag!