Front propaan haard

Front propaan haard

Ons assortiment

De propaanhaard front is een haard die brandt op propaangas, met een eenzijdig vuurzicht. Deze haarden zijn perfect in te bouwen in een muur, wandopstelling of in een cinewall met een televisie. Er is van alles mogelijk met de verschillende haarden en opstellingen. Omdat de haard op propaan brandt, is een gasleiding overbodig. Perfect voor nieuwbouwhuizen dus. Onze adviseurs helpen u graag met het bekijken welke haard het beste bij u past. Wenst u een complete opstelling om uw haard heen? Onze haardenadviseurs helpen u graag.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Propaanhaard met eenzijdig zicht

Propaanhaard met eenzijdig zicht

Goed in te bouwen in een wandopstelling

De propaanhaarden branden, zoals de naam het al zegt, op propaan. Propaan wordt gewonnen in een gasvorm, en daarna omgezet in een vloeibare vorm zodat het makkelijk te vervoeren is. Als u kiest voor een propaanhaard front heeft u geen gasleiding nodig, slechts een gasfles met propaangas. U kunt 2 of 4 gasflessen met een systeem aan elkaar maken waardoor als de ene gasfles leeg is, de haard automatisch gas afneemt van de andere fles. Met een fles van 10,5 kg kunt u tussen de 18 en 25 uur branden. Dit hangt af van hoe hard/hoog de haard brandt.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op