• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Front propaan haard

Front propaan haard

Ons assortiment

De propaanhaard front is een haard die brandt op propaangas, met een eenzijdig vuurzicht. Deze haarden zijn perfect in te bouwen in een muur, wandopstelling of in een cinewall met een televisie. Er is van alles mogelijk met de verschillende haarden en opstellingen. Omdat de haard op propaan brandt, is een gasleiding overbodig. Perfect voor nieuwbouwhuizen dus. Onze adviseurs helpen u graag met het bekijken welke haard het beste bij u past. Wenst u een complete opstelling om uw haard heen? Onze haardenadviseurs helpen u graag.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Propaanhaard met eenzijdig zicht

Propaanhaard met eenzijdig zicht

Goed in te bouwen in een wandopstelling

De propaanhaarden branden, zoals de naam het al zegt, op propaan. Propaan wordt gewonnen in een gasvorm, en daarna omgezet in een vloeibare vorm zodat het makkelijk te vervoeren is. Als u kiest voor een propaanhaard front heeft u geen gasleiding nodig, slechts een gasfles met propaangas. U kunt 2 of 4 gasflessen met een systeem aan elkaar maken waardoor als de ene gasfles leeg is, de haard automatisch gas afneemt van de andere fles. Met een fles van 10,5 kg kunt u tussen de 18 en 25 uur branden. Dit hangt af van hoe hard/hoog de haard brandt.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op