Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vrijstaande houtkachels

We kennen hem al heel lang, de vrijstaande houtkachel. Een vrijstaande houtkachel is een kachel die vrij staat opgesteld in de ruimte. Wanneer u er over na zit te denken om een vrijstaande houtkachel aan te schaffen is het belangrijk om goed te kijken waar u hem gaat plaatsen. Een vrijstaande kachel is eigenlijk overal in uw woning te plaatsen en er zijn oneindig veel vrijstaande houtkachels op de markt te verkrijgen. Haarden in verschillende stijlen, formaten, kleuren enzovoorts.

423 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 47
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 47

423 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 47
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 47

Vrijstaande houtkachels

Een vrijstaande houtkachel produceert een heerlijke, behaaglijke warmte. Vooral wanneer u op de Zwitserse stookmethode stookt en gebruik maakt van goed gedroogd stookhout, dan bent u op een milieuvriendelijke manier bezig om uw woning te verwarmen.

Het voordeel van een vrijstaand model is de plaatsingsvrijheid. Denk eens aan een mooi plekje tegen de muur of in de hoek. Maar ook in het midden van de kamer komt een vrijstaande kachel goed tot zijn recht. Heeft u bepaald waar die moet komen te staan, dan dient u ook nog te denken aan het gewenste formaat, het vuurzicht en de stijl.

De keuze voor een vrijstaande houtkachel

Wanneer u zich goed heeft laten informeren over het benodigde aantal KW en dergelijke, dan kunt u met uw houtkachel flink besparen op uw energierekening. Voornamelijk wanneer u kiest voor een houtkachel van speksteen. Over het algemeen hebben alle houtkachels tegenwoordig een rendement van 80% of hoger.

Naast vrijstaande houtkachels zijn er ook inbouw houtkachels, inzet houtkachels en vrijhangende houtkachels op de markt te verkrijgen. Zo is er voor ieder wat wils. Laat u zich adviseren door onze experts.