Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

M-Design gashaarden

Het bekende merk M-Design uit België heeft een schitterende reeks gashaarden. Deze haarden zijn allemaal voorzien van een hoge vermogen. Zo kunt u altijd zorgen dat uw kamer een aangename warmte heeft. Dankzij de zuivere verbranding heeft u altijd een geweldig zicht op het vuur.

48 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 6
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 6

48 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 6
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 6

Prachtig design

De gashaarden van M-Design zijn allemaal voorzien van een fantastisch design. Ze hebben allemaal een modern uiterlijk dankzij de strakke lijnen. De haarden zijn allemaal nauwkeurig afgewerkt. Hierdoor heeft elke haard een nog strakkere uitstralingen. De gashaarden zijn allemaal stuk voor stuk uitgerust met een grotere ruit. Hierdoor is er altijd een uitstekend zicht op het vuur en kleurt uw muur prachtig oranje. Ondanks het moderne uiterlijk zijn de gashaarden ook tijdloos. Dit dankzij de geweldige sfeer die zij brengen met het vuurzicht. De M-Design gashaarden bieden u de keuze tussen verschillende branddecoraties. Kies voor een houtset als branddecoratie om het gevoel te hebben dat u naar een authentieke houthaard aan het kijken bent. Ook kunt u kiezen voor een decoratie van kiezels of van split. Deze twee opties geven de gashaarden een moderner uiterlijk. Op deze manier kunt u precies samenstellen hoe u een van de gashaarden wilt. En zo past de haard ook het beste in uw woonkamer.

 

Gashaarden zijn efficiënt

De gashaarden van M-Design zijn niet alles prachtig, maar ook efficiënt. De haarden geven u namelijk de mogelijkheid om uw woonkamer aangenaam te verwarmen. Dit dankzij een gemiddeld vermogen van 11 kW. Dit hoge vermogen zorgt ervoor dat zelfs grotere ruimtes gemakkelijk kunnen worden verwarmt door een van deze stijlvolle gashaarden. Ook komen bij sommige modellen prachtige plateaus. Met deze plateaus kunt u uitstekend dingen opbergen en u kunt er ook dingen op plaatsen. Zo kunt u een zithoek maken of een ander leuk of eigenzinnig idee hebben. De plateaus bieden u de mogelijkheid om de haard nog meer eigen te maken. Kies daarom voor een van de gashaarden van M-Design. De haarden zijn betrouwbaar, efficiënt en ze beschikken over een prachtig design. Naast gaskachels of haarden van M-Design, hebben we ook haarden van Element4, Bellfires of Dru gaskachels voor u beschikbaar.