Tv wand met haard

Tv wand met haard

Ons assortiment

Wilt u één centrale plek creëren in uw woonkamer? Met een televisiewand met haard geniet u volop van de haard en de televisie tegelijkertijd. En het ziet er niet alleen mooi uit, de tv wand met haard is ook enorm praktisch. Het is bijvoorbeeld mogelijk om opbergvakken te plaatsen in de tv wand met haard, en om alle snoeren weg te werken. Meer weten over een tv wand met haard? Lees verder.

Tv wand met haard

Combineer een tv wand met open haard

Creëer één middelpunt

De televisie en de haard worden steeds vaker gecombineerd. Logisch, want zo creëert u één middelpunt in de kamer. Met een tv wand met haard zorgt u ervoor dat de haard en de tv één geheel vormen, compleet passend bij uw stijl en wensen. De tv wand brengt ook nog eens enorm veel praktische aspecten met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om opbergruimtes bij de opstelling te plaatsen en om de snoeren van de televisie en de haard weg te werken in de ombouw.

Tv wand met haard

Veel mogelijkheden bij een mediawand met haard

Passend bij uw interieur

Een mediawand met haard, vaak een televisiewand genoemd, is helemaal af te stemmen op uw eigen interieur. Houdt u van een strak afgewerkte tv wand? Dan is wellicht een industriële of betonlook op zijn plaats. Straalt uw huidige interieur een meer rustige, landelijke of klassieke sfeer uit? Dan zou een tv open haard wand van eikenhout of blank steigerhout meer een geschikte oplossing zijn. Kortom, er is van alles mogelijk.

Meest gestelde vragen

Over de tv wand met haard

Een tv wand met haard is een wand waar de televisie en de haard gecombineerd worden. Bij de haard en tv wand creëert u een thuisbioscoop met praktische opbergruimtes.

U bepaalt zelf hoe de tv wand met open haard eruit komt te zien. Om u een indruk te geven van de gevarieerde mogelijkheden bij de tv wand met open haard vindt u op deze pagina ons assortiment. Natuurlijk kijken we graag mee met uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden.

De kosten van een tv wand met haard zijn niet in één zin uit te drukken. De kosten lopen compleet uiteen door de talloze mogelijkheden. Op deze pagina ziet u een indicatie van de kosten per soort tv wand met haard.

Mediawand met haard

Gashaard in een tv wand

Brandstof

Een tv wand is goed te combineren met een gashaard. De gashaard is al jaren een bron van sfeer en warmte in de Nederlandse huishoudens. Niet gek, want bij de gashaard geniet u van een prachtig vuur zonder dat u hoeft te sjouwen met houtblokken. Natuurlijk zijn er enige veiligheidsrestricties, maar door moderne materialen en nieuwe technieken zijn deze nauwelijks beperkend. Bijna elk soort meubel is mogelijk bij een gashaard.

tv haard wand

Houtkachel in een tv wand

Brandstof

Niets geeft meer sfeer dan de authentieke houtkachel. De houtkachel geeft enorm veel warmte, dat is gezellig maar ook lastig. Bij het inbouwen van een houtkachel in een tv wand met haard moet u namelijk met erg veel restricties rekening houden. Niet elke opstelling kan gemaakt worden met een houtkachel. Wilt u toch graag een tv meubel met een houtkachel? Neem contact op met onze experts. Zij kijken graag met u mee voor de mogelijkheden.

tv wand met open haard

Elektrische haard in een tv wand

Brandstof

Tot slot bestaat de mogelijk om de elektrische haard in een tv wand met haard te bouwen. De elektrische haard is de meest ideale haard, omdat deze niet warm wordt en een rookgasafvoer overbodig is. Met de elektrische haard is elke opstelling mogelijk. Veel mensen denken dat het elektrische vuur vandaag de dag nog nep oogt, maar dit is niet meer het geval. De elektrische haard heeft zijn naam gevestigd in de haardenbranche.

tv open haard wand

Voordelen televisie wand met haard

Op een rijtje

  • Eén centrale plek in de woonkamer
  • Snoeren en draden weggewerkt
  • Keuze uit brandstoffen
  • Handige opbergmogelijkheden
  • Talloze accessoires mogelijk
  • Passend bij uw interieurstijl, wensen en mogelijkheden.

Televisiewand met haard

Tv wand met haard kopen?

Neem gerust contact met ons op

Interesse in een tv wand met open haard? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk de concepten op deze pagina. Neem bij vragen gerust contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder en kijken mee naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende offerte aan