Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Liftdeurhaarden

Een liftdeurhaard is voorzien met een ruit die u naar boven en beneden kunt schuiven. U heeft de volledige controle over de stookmethode. Wilt u vrij zicht op het vuur en de heerlijke houtgeur ruiken? Schuif dan, met een simpele handeling, het glas naar boven. Het nadeel is wel dat het hout minder efficiënt verbrand. Voor een optimale verbranding schuift u de ruit weer naar beneden. Het hout wordt vervolgens veel beter verbrand, zodat u flink bespaart op de stookkosten. Liftdeurhaarden worden over het algemeen als inbouwhaard geleverd. Doordat de haard strak in de wand wordt geplaatst, vormt het een mooi geheel met uw wooninterieur.

123 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 14
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 14

123 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 14
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 14

Liftdeur open haard

De houthaard wordt vaak gezien als milieuvervuiler, wat volledig onterecht is. Als er namelijk goed en verantwoord gestookt wordt is een houthaard zelfs erg milieuvriendelijk! Om nog een extra dimensie aan het stoken met hout te geven, heeft Haardenexpert liftdeurhaarden in het assortiment.

Wat is een liftdeurhaard?


Een liftdeurhaard is een haard met een glazen draai- of schuifdeur. Die kunt u omhoog bewegen, zodat het glas uit het zicht verdwijnt. Liftdeurhaarden zijn open, halfopen of gesloten te gebruiken. In open toestand heeft u vrij zicht op het vuur en geniet u optimaal van het vlammenspel en de heerlijke houtgeur. Gebruikt u de liftdeurhaard in gesloten toestand? Dan bent u verzekerd van een hoog rendement. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze haarden: ze combineren het beste uit twee werelden.

De voordelen van de liftdeurhaard
Een liftdeurhaard heeft natuurlijk veel voordelen, vrijwel alle liftdeurhaarden beschikken bijvoorbeeld over een moderne verbrandingstechniek. Zeker de nieuwste open haard met liftdeur modellen zorgen voor een optimale verbranding, waardoor er een minimum aan brandhout benodigd is en toch een hoog vermogen wordt gehaald. Haardenexpert zet de belangrijkste voordelen van de liftdeurhaard voor u op een rijtje:

 • Optimaal zicht op het vuur
 • Hoog rendement (in gesloten toestand)
 • Geen/weinig roetaanslag op de ruit
 • Schoonmaken van de ruit is heel eenvoudig
 • De charme van een knisperend, geurig houtvuur (in open toestand)

Assortiment
Wanneer u besluit een liftdeurhaard aan te schaffen, kies dan voor kwaliteit. Voor de verbrandingsruimte moeten hoogwaardige materialen gebruikt zijn omdat de thermische belasting daar heel hoog is. Haardenexpert heeft een groot assortiment aan liftdeurhaarden. Grote merken als Barbas, M-Design en Spartherm zijn in ons assortiment te vinden.