Liftdeurhaarden

Liftdeurhaarden

Ons assortiment

Een liftdeurhaard is voorzien met een ruit die u naar boven en beneden kunt schuiven. U heeft de volledige controle over de stookmethode. Wilt u vrij zicht op het vuur en de heerlijke houtgeur ruiken? Schuif dan, met een simpele handeling, het glas naar boven. Het nadeel is wel dat het hout minder efficiënt verbrand. Voor een optimale verbranding schuift u de ruit weer naar beneden. Het hout wordt vervolgens veel beter verbrand, zodat u flink bespaart op de stookkosten. Liftdeurhaarden worden over het algemeen als inbouwhaard geleverd. Doordat de haard strak in de wand wordt geplaatst, vormt het een mooi geheel met uw wooninterieur.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Deur: Liftdeurhaard

per pagina
Sorteer op
Pagina

Liftdeur open haard

Liftdeur open haard

Milieuvriendelijk stoken

De houthaard wordt vaak gezien als milieuvervuiler, wat volledig onterecht is. Als er namelijk goed en verantwoord gestookt wordt is een houthaard zelfs erg milieuvriendelijk! Om nog een extra dimensie aan het stoken met hout te geven, heeft Haardenexpert liftdeurhaarden in het assortiment.

Wat is een liftdeurhaard?

Wat is een liftdeurhaard?

Heerlijke houtgeur

Een liftdeurhaard is een haard met een glazen draai- of schuifdeur. Die kunt u omhoog bewegen, zodat het glas uit het zicht verdwijnt. Liftdeurhaarden zijn open, halfopen of gesloten te gebruiken. In open toestand heeft u vrij zicht op het vuur en geniet u optimaal van het vlammenspel en de heerlijke houtgeur. Gebruikt u de liftdeurhaard in gesloten toestand? Dan bent u verzekerd van een hoog rendement. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze haarden: ze combineren het beste uit twee werelden.

De voordelen van de liftdeurhaard

De voordelen van de liftdeurhaard

Optimaal vuurzicht

Een liftdeurhaard heeft natuurlijk veel voordelen, vrijwel alle liftdeurhaarden beschikken bijvoorbeeld over een moderne verbrandingstechniek. Zeker de nieuwste open haard met liftdeur modellen zorgen voor een optimale verbranding, waardoor er een minimum aan brandhout benodigd is en toch een hoog vermogen wordt gehaald. Haardenexpert zet de belangrijkste voordelen van de liftdeurhaard voor u op een rijtje:

  • Optimaal zicht op het vuur
  • Hoog rendement (in gesloten toestand)
  • Geen/weinig roetaanslag op de ruit
  • Schoonmaken van de ruit is heel eenvoudig
  • De charme van een knisperend, geurig houtvuur (in open toestand)

Assortiment

Assortiment

Een scala aan liftdeurhaarden

Wanneer u besluit een liftdeurhaard aan te schaffen, kies dan voor kwaliteit. Voor de verbrandingsruimte moeten hoogwaardige materialen gebruikt zijn omdat de thermische belasting daar heel hoog is. Haardenexpert heeft een groot assortiment aan liftdeurhaarden. Grote merken als Barbas, M-Design en Spartherm liftdeurhaarden zijn in ons assortiment te vinden.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert