Stuv

Stuv header

Stuv - De essentie van houtvuur

Alle haarden van het merk Stuv zijn houthaarden met een hoog rendement en een fraai uiterlijk. Naast de haarden en kachels levert Stuv ook nog de benodigde accessoires om uw interieur compleet te maken. Sokkels, houtblokkenrek, ombouwen.. aan u de keuze! Zodoende kan u uw haard volledig naar naar uw interieur aanpassen. De installatie van de ombouwen is enorm eenvoudig, u bespaart hiermee aanzienlijk op uw installatiekosten!

Stuv - Barbecueën in uw huis!

Het is zelfs mogelijk om met uw Stuv haard binnenshuis te barbecueën! Anders dan bij de traditionele barbecue is de Stûv grill zo ontworpen dat uw etenswaar niet boven de vlammen maar vóór het vuur grillt. Zo bereidt u uw gerecht door de warmtestralen en is verbranden door lekkend vet uitgesloten. De barbecue is verkrijgbaar voor de Stuv 21, Stuv 30, Stuv 30-up, Stuv 30-compact, Stuv 30-in en de Stuv 30-compact in. Klik hier voor het gehele Stuv assortiment.

Stuv bbqStuv bbq

Stuv en het milieu - vooruitstrevend

draagt Stûv er zorg voor dat er haarden worden ontwikkeld die presteren. Waaruit blijkt dit? Het allereerste type, de Stûv 60, bestaat bijna 25 jaar. Om de verkoop op verschillende markten te garanderen werd deze haard onlangs nog getest op de Europese normen zonder dat er een belangrijke wijziging in werd aangebracht. Resultaat : een rendement van maar liefst 75%! 

Stuv ombouwen - Plaatsklare schouwen en frontpanelen

Stuv heeft een uitgebreid gamma aan plaatsklare schouwen en frontpanelen in haar assortiment. Het voordeel van een Stuv ombouw is dat het enorm veel tijd scheelt in de installatie. Het merendeel van deze bekledingen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen:

  • Zwart antraciet (standaardkleur van de haarden)
  • Wit
  • Roestkleurig metaal: het metaal word behandeld met een speciaal zuur, dit resulteert in een mooi roestkleurig oppervlak. Dit oxidatieproces wordt vervolgens definitief stopgezet. Elk product is dus uniek!
  • Hoogresistente grondverf (2 componenten) die afgelakt word in een kleur van uw keuze.