• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Premium Tunnel 87x50

Houtkachels
€ 10.880

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Premium Tunnel 87x50

De Spartherm Premium Tunnel 87x50. Meer weten over deze prachtige doorkijk houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Hoge kwaliteit met de Spartherm Premium Tunnel 87x50

Al ruimschoots 35 jaar biedt het merk Spartherm betrouwbare en hoogwaardige haarden. Deze uitstekende reputatie komt dankzij de toewijding aan innovatieve oplossingen, duurzaamheid en premium kwaliteit.

Elk ontwerp van een Spartherm houthaard is doordacht en met precisie vervaardigd, waarvan de onderscheidende chamotte bekleding een essentieel onderdeel is. Deze vuurvaste steen van topkwaliteit belooft een goede verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ramen van de haard. Het strakke design van Spartherm zorgt dat het prachtige vlammenspel op zijn best is, waardoor u zeker weet dat u kunt genieten van de warmte en sfeer die de haard biedt.

Voordelen van een inbouwhaard

Een inbouwhaard is een visueel pronkstuk in de ruimte. Wat deze optie echt bijzonder maakt, is de mooie integratie van de haard in uw ruimte. Het strakke ontwerp van een inbouwhaard maakt het de perfecte aanvulling op een hedendaagse en moderne inrichting.

Naast het esthetische aspect bezit een inbouwhaard ook praktische sterke punten, zoals efficiënte verwarming. Tegenwoordig hebben inbouwhaarden geavanceerde technologieën voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor uw ruimte gedurende koude dagen aangenaam en sfeervol is.

Let op: het installeren van een inbouwhaard vraagt bij bestaande situaties om aanzienlijke aanpassingen aan de woning. Daardoor is een inbouwhaard de ideale keuze bij nieuwbouwwoningen of bij een grote verbouwing.

Spartherm Premium Tunnel 87x50 aanschaffen

Bent u enthousiast over de Spartherm Premium Tunnel 87x50 en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de ambiance van onze haarden beleven, dan nodigen wij u van harte uit om onze luxe showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Hiermee kunt u het besluit maken of de Spartherm Premium Tunnel 87x50 voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verwonderen door alle mogelijkheden. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een professional willen doornemen, zijn wij er voor u. Wij bieden de mogelijkheid om advies aan huis te ontvangen, waardoor u in uw eigen huis de ideale keuze kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen7,4 kW
Maximale vermogen13,8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
AchterwandChamotte
Hoogte cm156
Breedte cm101
Diepte cm64
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Premium Tunnel 87x50 Houtkachels

De Spartherm Premium Tunnel 87x50 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding