• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza

Houtkachels
€ 2.595

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza

De Jydepejsen Senza is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Sinds 1979 staat Jydepejsen bekend om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. In elke houtkachel komt uitstekend vakmanschap tot uiting, met een strakke vormgeving en slimme technologie welke samenkomen in een uitstekende harmonie.

Vernieuwing stopt bij Jydepejsen nooit. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en handige functies; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën positief beïnvloeden. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Ze garanderen dat iedere houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na verschillende testprocedures, waardoor u straks onbezorgd geniet van de Jydepejsen Senza.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, zoals de schitterende Jydepejsen Senza, zorgt niet alleen voor een stijlvol interieur, maar biedt ook een unieke veelzijdigheid.

Met dank aan het mooie vlammenspel zorgt de Jydepejsen Senza er meteen voor dat het een knus middelpunt van de ruimte wordt. Wat dit model nog aantrekkelijker maakt, is de vrijheid van installatie. U kunt dit model simpel op elke gewenste plek in de woonruimte plaatsen, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak centraal staan. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard centraal in de ruimte wilt plaatsen of splits de ruimte op door de haard als roomdivider in te zetten.

Jydepejsen Senza aanschaffen

Bent u geïnteresseerd in de Jydepejsen Senza en wilt u inzicht in de mogelijkheden? Neem vooral contact met de adviseurs van Haardenexpert op. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Ervaar de sfeer van de haarden door langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de gelegenheid om te beslissen of de Jydepejsen Senza uitstekend past bij uw wensen, en u kunt zich direct laten betoveren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Bent u niet in staat om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een professional? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm93
Breedte cm46
Diepte cm36
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza Houtkachels

De Jydepejsen Senza een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding