Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Landelijke installatie

Nadat u uw nieuwe haard zorgvuldig hebt uitgekozen, is het natuurlijk de zaak dat deze op een professionele en veilige wijze geïnstalleerd wordt. De Haardenexpert installeert uw haard met uiterste zorgvuldigheid. Door de jarenlange kennis en ervaring van onze installateurs, leveren wij het beste resultaat. Dit doen wij niet alleen in de eigen omgeving, maar door heel Nederland en België!  

Vakkundige installatie

Haard ombouw

De Haardenexpert doet er alles aan om het gehele plaatje te laten kloppen. Daarom bieden wij maatwerk aan, zowel bij de haard als bij de eventuele schouw of plateau. De Haardenexpert levert en plaatst openhaarden, gashaarden en de benodigde kanalen. Onze haardenbouwers werken volledig volgens de richtlijnen die door de haardenbranche zijn vastgesteld. Dankzij onze certificering bij de stichting EVIS, garanderen we dat wij bekwame installateurs in dienst hebben, die alle haarden kunnen installeren.

Maar voordat onze installateurs met de installatie beginnen, wordt eerst uw woonsituatie opgenomen. Zo weten we precies wat mogelijk is en wat er allemaal moet gebeuren. Op basis hiervan ontvangt u een passend advies over de plaatsing. Wanneer u toestemt, kan de installatie beginnen. 

Onze geplaatste haarden

Bent u al benieuwd geworden door de plaatsingen van onze deskundige installateurs. Op de pagina 'Geplaatst bij klanten' vindt u verschillende opstellingen die door ons zijn verzorgd, van houtkachels tot gashaarden. Maar niet alleen de installatie wordt door heel Nederland en België gedaan, dit geldt ook voor de levering van de haard. Hiervoor hebben wij een speciale pagina gemaakt, namelijk verzending en bezorging

Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Neem direct contact met ons op via 0548 211550 of vul het onderstaande contactformulier in.

* Vereiste velden