• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Troja 44 speksteen

Houtkachels
€ 6.395

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Troja 44 speksteen

De Jydepejsen Troja 44 speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende reputatie gecreëerd voor het produceren van excellente Deense houtkachels, die worden geroemd om hun geavanceerde ontwerp. Met het moderne design en doordat ze uitgerust zijn met hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een uiting van geweldige vakbekwaamheid.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en functionaliteit; ze geven ook prioriteit aan geavanceerde verbrandingstechnologieën die voordelig zijn voor zowel milieu als uw financiën. Met ons bijzondere luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u volledige regie over de vlammen en warmteafgifte.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale criteria, waardoor u intens geniet van de Jydepejsen Troja 44 speksteen.

Een vrijstaande haard: het warme hart van uw kamer

Een vrijstaande haard, gelijk aan de imposante Jydepejsen Troja 44 speksteen, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt daarnaast een unieke veelzijdigheid.

Met zijn fijne warmte en geweldige vuurbeeld steelt de Jydepejsen Troja 44 speksteen de show, met als resultaat dat de haard uitstekend tot zijn recht komt. Het kiezen van de juiste plek voor een vrijstaande haard is daarnaast ongecompliceerd. U kunt dit model eenvoudig op iedere gewenste plek in de ruimte neerzetten, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak centraal staan. Kies bijvoorbeeld om de Jydepejsen Troja 44 speksteen in een knus hoekje te plaatsen, als eyecatcher van uw zitruimte, of laat de haard schitteren als een geweldige tunnelhaard, waarmee u de ruimte op een elegante wijze kunt verdelen.

Ook genieten van de Jydepejsen Troja 44 speksteen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Troja 44 speksteen en wilt u meer te weten komen? Neem gerust contact met de adviseurs van Haardenexpert op. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wilt beleven, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u vaststellen of de Jydepejsen Troja 44 speksteen voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verbazen door alle opties. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een professional?Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm146,2
Breedte cm55
Diepte cm55
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Troja 44 speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Troja 44 speksteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding