Alles over houthaarden

Speksteen

SpeksteenU hebt de term ‘speksteen’ vast wel eens horen vallen in uw zoektocht naar een haard of kachel. Speksteen is namelijk een hele speciale steensoort die vuurbestendiger is dan gietijzer en warmte heel lang vast houdt om het daarna heel geleidelijk af te staan aan de omgeving.
Lees meer


Liftdeurhaarden

LiftdeurhaardenDe houthaard wordt vaak gezien als milieuvervuiler, wat volledig onterecht is. Als er namelijk goed en verantwoord gestookt wordt is een houthaard zelfs erg milieuvriendelijk! Om nog een extra dimensie aan het stoken met hout te geven, heeft Haardenexpert liftdeurhaarden in het assortiment.
Lees meer


Rookkanalen

AfvoerenHet kiezen van een rookkanaal is een keuze waar veel expertise bij komt kijken. Haardenexpert heeft de kennis in huis om uw rookkanaal optimaal af te stemmen op uw haard en de omgeving. Het lijkt een makkelijk iets, een gezellig haardvuur in uw huiskamer. Haardenexpert maakt het u ook makkelijk door u vanaf de aankoop tot aan de installatie en nazorg te begeleiden, een rookkanaal is hierbij van essentieel belang.
Lees meer


Vernieuwd stoken!

Stuv MicroMegaMet de nieuwe μM (MicroMega) zet Stuv een stap in een geheel innovatieve richting op het gebied van efficiënt hout stoken met een mooi design! De elegant gevormde verbrandingskamer zorgt ervoor dat de haar optisch gezien groot is, maar een kleinere verbrandingskamer heeft. Dit resulteert in een grote haard met een vol vuurbeeld zonder het extreem hoge vermogen. Ook zorgt de vorm van de verbrandingskamer ervoor dat u alleen nog maar op de juiste manier u hout kan stoken.
Lees meer