Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

K-Stove 8009

Pelletkachel
Adviesprijs € 1.595

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang binnen 2 werkdagen
een vrijblijvende aanbieding.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

 • Beste keus volgens Haardenexpert Coen van der Craats

  Een haard koopt u niet zomaar, u wilt het beste advies ontvangen voor de aanschaf. Daar ga ik of één van mijn collega’s voor zorgen! Laat uw telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen contact met u op. U ontvangt vervolgens een passend advies en de bijbehorende offerte voor uw woonsituatie. 

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Gerben Blaauwendraad

  De ambiance en de gezelligheid die een haardvuur met zich meebrengt, wie wil dat nou niet? Maar voordat u een haard aanschaft, heeft u behoefte aan een goed advies. Wat zijn de mogelijkheden voor uw woning en met welke kosten moet u rekening houden. Bij Haardenexpert denken we met u mee en zoeken wij graag met u naar de mooiste haard voor uw woning.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Coen van der Craats

  Tijdens het zoeken van de perfecte haard spoken er genoeg vragen door uw hoofd. Mijn collega’s en ik staan voor u paraat om alles te beantwoorden. Van rookkanaal tot het ideale vermogen, door onze jarenlange kennis en passie ontvangt u het beste advies. Daarnaast geven wij inspirerend advies over waar u de haard het beste kunt plaatsen. Wij denken graag met u mee.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Gert-Jan Nijkamp

  Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving

NIET MEER LEVERBAAR

Vraag een offerte aan, wij informeren u graag over een alternatief

 

Tijdloos

De K-Stove 8009 is heel goed te regelen en daardoor geschikt voor vrijwel elke ruimte een kleine of een grote ruimte.  De K-Stove 8009 past in vrijwel ieder interieur door zijn strakke tijdloze uitstraling. Kortom een prachtig product voor bij u thuis als u wilt genieten van voordelige en zuinige warmte.

De K-Stove 8009 - hoog rendement

Het grote voordeel van een pelletkachel is het hoge rendement van de kachel. door de geperste korrels en de goed geregelde verbranding is de verhouding tussen het stoken en de warmte die de kachel afgeeft heel voordelig. De K-Stove 8009 heeft een rendement van wel 88%! De pelletkorrels waar de pelletkachel op brandt is een goedkope brandstof in vergelijking met gas of elektriciteit, Dit in combinatie met het hoge rendement maakt de kachel een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld een gaskachel of elektrische kachel. 

K-Stove 8009 - overal te gebruiken

De K-Stove 8009 kan vrijwel elke ruimte verwarmen. een schuurtje keuken woonkamer noem maar op, de pelletkachel is vrijwel overal geschikt voor en staat als het moet dag en nacht voor u klaar. Er zijn ook verschillende modellen van K-stove leverbaar waarmee u een grotere of kleinere ruimte mee kan verwarmen. De Pelletkachel heeft wel een aansluiting op elektriciteit nodig en voldoende pelletkorrels om te branden.

 K-Stove 8009 - computer gestuurd

De K-Stove 8009 is computer gestuurd, u kan de pelletkachel instellen op een gewenste temperatuur en afhankelijk van de ruimte en de isolatie regelt de pelletkachel alles zelf. De K-Stove 8009 doseert het aantal pelletkorrels en zorgt ervoor dat kamer de temperatuur heeft die u wenst. De computer is makkelijk te bedienen door de simpele knoppen waarmee u de temperatuur kan regelen en een eventuele tijd in kan stellen hoelang of wanneer de pelletkachel moet branden. precieze beschrijving van het besturingspaneel staat in de handleiding.

Bent u op zoek naar een K-stove Pelletkachel? er zijn ook meerdere modellen leverbaar: K-stove 8006.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze pelletkachel? Neem contact met ons op en vraag direct de scherpste prijs aan bij de Haardenexpert, of breng een bezoekje aan onze showroom te Apeldoorn!


Beste prijs voor de K-Stove 8009?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam K-Stove 8009
Categorie Pelletkachels
Merk K-stove
Model Vrijstaand
Vuurzicht Front
Brandstof Pelletkorrels
Adviesprijs € 1.595

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang binnen 2 werkdagen
een vrijblijvende aanbieding.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie